Έλενα Ακρίτα για τη σύλληψη Νότη: «Τον Σφακιανάκη τον κάρφωσε η Γαλάνη» – Δείτε την ανάρτησή της
12:33 - 30/11/2020
Μία σύντομη αλλά άκρως καυστική και σατιρική ανάρτηση έκανε η δημοσιογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα για τα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα το τελευταίο τριήμερο, μπλέκοντας μόλις σε λίγες λέξεις τα δύο σελέμπριτι πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου, τα ονόματα των οποίων έγιναν οι ειδήσεις αναφοράς και σχολίων στα social media.
The post Έλενα Ακρίτα για τη σύλληψη Νότη: «Τον Σφακιανάκη τον κάρφωσε η Γαλάνη» – Δείτε την ανάρτησή της appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ακρίτα για Σφακιανάκη: Τον κάρφωσε η Γαλάνη νομίζω
Η σύλληψη του γνωστού τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη την Κυριακή το βράδυ από αστυνομικούς...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑκρίτα: "Νομίζω τον Σφακιανάκη τον κάρφωσε η Γαλάνη"...
Η συγγραφέας Έλενα Ακρίτα με το γνωστό της χιούμορ σχολιάζει την σύλληψη Σφακιανάκη μέσω Facebook.
Διαβάστε το στο thebest.grΈλενα Ακρίτα για Σφακιανάκη: Τον κάρφωσε η Γαλάνη νομίζω
Lamianow.gr
Έλενα Ακρίτα για Σφακιανάκη: Τον κάρφωσε η Γαλάνη νομίζω
Με το γνωστό της χιούμορ τρολάρει τον Νότη Σφακιανάκη για τη σύλληψή του η Έλενα Ακρίτα. «Τον Σφακιανάκη τον κάρφωσε η Γαλάνη νομίζω» έγραψε, με πολλή δόση χιούμορ, στον λογαριασμό της στο Facebook η Έλενα Ακρίτα, σχολιάζοντας την επικαιρότητα. Η δημοσιογράφος σχολίασε με αυτόν τον τρόπο τόσο τη σύλληψη του τραγουδιστή, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη […]
Έλενα Ακρίτα για Σφακιανάκη: Τον κάρφωσε η Γαλάνη νομίζω
LamiaNow News
Διαβάστε το στο lamianow.grΈλενα Ακρίτα: «Τον Σφακιανάκη τον κάρφωσε η Γαλάνη νομίζω»
Η Έλενα Ακρίτα με μία σύντομη αλλά άκρως καυστική και σατιρική ανάρτηση για τα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα το τελευταίο τριήμερο, μπλέκει μόλις σε λίγες λέξεις τα δύο σελέμπριτι πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου, τα ονόματα των οποίων έγιναν οι ειδήσεις αναφοράς και σχολίων στα social media. Έτσι η σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη μετά από […]
Διαβάστε το στο irafina.grΗ Ακρίτα γλεντάει τον Σφακιανάκη – Τον κάρφωσε η Γαλάνη
Η σύλληψη του γνωστού τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη την Κυριακή το βράδυ από αστυνομικούς, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε κοκαϊνη και ένα όπλο, κυριαρχεί στην σημερινή ειδησεογραφία. Η συγγραφέας Έλενα Ακρίτα με το γνωστό της χιούμορ σχολιάζει την σύλληψη του τραγουδιστή και παράλληλα “γλεντάει” τον Σφακιανάκη μέσω Facebook. «Τον Σφακιανάκη τον κάρφωσε η Γαλάνη νομίζω» έγραψε… σχολιάζοντας την επικαιρότητα. Να θυμίσουμε ότι το κατώφλι της Ευελπίδων θα περάσει και πάλι στις 2 Δεκεμβρίου ο Νότης Σφακιανάκης προκειμένου να δικαστεί κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση. Ο αοιδός αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να δικαστεί, καθώς ζήτησε και έλαβε προθεσμία
Διαβάστε το στο spoilersΑκρίτα για Σφακιανάκη: Τον κάρφωσε η Γαλάνη νομίζω
Η σύλληψη του γνωστού τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη την Κυριακή το βράδυ από αστυνομικούς, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών και ένα όπλο, λαμβάνει μεγάλο μέρος της σημερινής ειδησεογραφίας. Η συγγραφέας Έλενα Ακρίτα με το γνωστό της χιούμορ σχολιάζει την σύλληψη Σφακιανάκη μέσω Facebook. «Τον Σφακιανάκη τον κάρφωσε η Γαλάνη νομίζω» έγραψε, στον λογαριασμό της […]
Διαβάστε το στο dete.gr