Σύψας: Ποτέ ως επιτροπή δεν αμφισβητήσαμε την ακρίβεια των στοιχείων που μας δίνει ο ΕΟΔΥ
15:09 - 30/11/2020
Στις καταγγελίες περί «διπλού μητρώου καταγραφής των κρουσμάτων κορωνοϊού» αναφέρθηκε σήμερα ο λοιμωξιολόγος Νίκος Σύψας.
Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Σύψας: Διαψεύδει τα περί δύο μητρώων – Εμείς ως Επιτροπή δεν έχουμε ποτέ αμφισβητήσει την ακρίβεια των στοιχείων του ΕΟΔΥ
Στη διάψευση των δημοσιευμάτων περί δύο μητρώων καταγραφής του κρουσμάτων και περί δυσαρέσκειας της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων για τα στοιχεία που παραδίδει ο ΕΟΔΥ προχώρησε το μέλος της Επιτροπής, καθηγητής λοιμωξιολογίας, Νίκος Σύψας. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, εξέφρασε την έκπληξή του για τα σχετικά δημοσιεύματα τονίζοντας ότι «λόγω της θέσης μου έχω πρόσβαση στο μητρώο covid […]
Διαβάστε το στο mononews.grΣύψας: Ποτέ ως επιτροπή δεν αμφισβητήσαμε την ακρίβεια των στοιχείων που μας δίνει ο ΕΟΔΥ
AgrinioPress
Σύψας: Ποτέ ως επιτροπή δεν αμφισβητήσαμε την ακρίβεια των στοιχείων που μας δίνει ο ΕΟΔΥ
Στις καταγγελίες περί «διπλού μητρώου καταγραφής των κρουσμάτων κορωνοϊού» αναφέρθηκε σήμερα ο λοιμωξιολόγος Νίκος Σύψας. Ο κ. Σύψας, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι εξεπλάγην όταν διάβασε περί δύο μητρώων και τόνισε πως «ποτέ ως επιτροπή δεν αμφισβητήσαμε την ακρίβεια των στοιχείων που μας δίνει ο ΕΟΔΥ». «Λόγω της θέσης μου έχω πρόσβαση στο μητρώο covid κάθε …
Χρήστος Θεοδωρόπουλος
Διαβάστε το στο agriniopress.grΣύψας: "Ποτέ ως επιτροπή δεν αμφισβητήσαμε την ακρίβεια των στοιχείων που μας δίνει ο ΕΟΔΥ"
"Εξεπλάγην όταν διάβασα περί δύο μητρώων"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr