Γκαρσία: «Πάντα είχα στόχο να προπονήσω τον ΠΑΟΚ»

18:46 - 30/11/2020

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε στην UEFA για το γεγονός ότι στόχος του ήταν να προπονήσει μία μέρα τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γκαρσία: «Είχα στόχο να προπονήσω κάποια στιγμή τον ΠΑΟΚ, είμαι περήφανος»

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ και τις πρώτες του στιγμές ως προπονητής Το άρθρο Γκαρσία: «Είχα στόχο να προπονήσω κάποια στιγμή τον ΠΑΟΚ, είμαι περήφανος» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Γκαρσία: «Πάντα είχα στόχο να προπονήσω την ανδρική ομάδα»

Αναφορικά με την παρουσία του στον ΠΑΟΚ αλλά και την εξέλιξή του ως προπονητής, μίλησε ο Πάμπλο Γκαρσία στην ιστοσελίδα της UEFA.Μιλώντας στην ιστοσελίδα της UEFA ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, αναφέρθηκε εκτενώς στην παρουσία του στον «Δικέφαλο» αλλά και στην απόφασή του να ασχοληθεί με την προπονητική, φτάνοντας σε σημείο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας. Η συνέντευξη αυτή καταγράφηκε και από την κάμερα του PAOK TV το οποίο την δημοσίευσε λίγες ώρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Μεταξύ άλλων, ο Ουρουγουανός προπονητής, ανέφερε: «Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που έπαιξα τα περισσότερα παιχνίδια της καριέρας μου σαν παίκτης. Έπαιξα στην Ισπανί

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Γκαρσία : «Πάντα είχα στόχο να προπονήσω την ανδρική ομάδα»

Ο Πάμπλο Γκαρσία μιλάει για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ και τον μεγάλο του στόχο που εκπληρώθηκε.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

Εθνική Ελλάδας: Εκτός προπόνησης Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας λόγω φαρυγγίτιδας

Επίσημο: Στην ΕΡΤ το ελληνικό βόλεϊ μέχρι το 2026

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οι οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει Ζαλγκίρις

Euroleague: Καλά κρατεί η μεταγραφική περίοδος

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Σεφτές για Ισημερινή Γουινέα !

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Τα τελευταία νέα για Πετρούσεφ και Φαλ