Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλάει για τη Σία Κοσιώνη και “λιώνει” – «Την καμαρώνω, είμαι πολύ τυχερή»

09:36 - 02/12/2020

Η Ντόρα Μπακογιάννη θα βρεθεί σήμερα στο Direct του Τάκη Χατζή και μέσα από το Happy Day παρακολουθήσαμε ένα μικρό […] The post Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλάει για τη Σία Κοσιώνη και “λιώνει” – «Την καμαρώνω, είμαι πολύ τυχερή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ντόρα Μπακογιάννη για τη Σία Κοσιώνη: Την καμαρώνω, είμαι πολύ τυχερή

Διαβάστε το στο

Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλάει για τη Σία Κοσιώνη και “λιώνει”: «Την καμαρώνω, είμαι πολύ τυχερή»

«Τη βλέπω να βγαίνει στην τηλεόραση και να είναι όμορφη, λαμπερή», λέει η Ντόρα Μπακογιάννη για τη Σία Κοσιώνη. Η Ντόρα Μπακογιάννη θα βρεθεί σήμερα ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλάει για τη Σία Κοσιώνη και “λιώνει”: «Την καμαρώνω, είμαι πολύ τυχερή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Η Ντόρα Μπακογιάννη «λιώνει» όταν μιλάει για τη Σία Κοσιώνη – «Την καμαρώνω, είμαι πολύ τυχερή»

«Τη βλέπω να βγαίνει στην τηλεόραση και να είναι όμορφη, λαμπερή»... The post Η Ντόρα Μπακογιάννη «λιώνει» όταν μιλάει για τη Σία Κοσιώνη – «Την καμαρώνω, είμαι πολύ τυχερή» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ντόρα Μπακογιάννη για Σία Κοσιώνη: “Έχω μια καταπληκτική νύφη! Την καμαρώνω…” (video)

Στην εκπομπή “Direct” και τον Τάκη Χατζή θα βρεθεί καλεσμένη σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη. Η γνωστή To άρθρο Ντόρα Μπακογιάννη για Σία Κοσιώνη: “Έχω μια καταπληκτική νύφη! Την καμαρώνω…” (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ντόρα Μπακογιάννη για τη Σία Κοσιώνη: «Την καμαρώνω, είμαι πολύ τυχερή»

Διαβάστε το στο e-daily.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο