Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλάει για τη Σία Κοσιώνη και “λιώνει” – «Την καμαρώνω, είμαι πολύ τυχερή»
09:36 - 02/12/2020
Η Ντόρα Μπακογιάννη θα βρεθεί σήμερα στο Direct του Τάκη Χατζή και μέσα από το Happy Day παρακολουθήσαμε ένα μικρό […]
The post Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλάει για τη Σία Κοσιώνη και “λιώνει” – «Την καμαρώνω, είμαι πολύ τυχερή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Ντόρα Μπακογιάννη για τη Σία Κοσιώνη: Την καμαρώνω, είμαι πολύ τυχερή
Διαβάστε το στο Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλάει για τη Σία Κοσιώνη και “λιώνει”: «Την καμαρώνω, είμαι πολύ τυχερή»
«Τη βλέπω να βγαίνει στην τηλεόραση και να είναι όμορφη, λαμπερή», λέει η Ντόρα Μπακογιάννη για τη Σία Κοσιώνη. Η Ντόρα Μπακογιάννη θα βρεθεί σήμερα ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλάει για τη Σία Κοσιώνη και “λιώνει”: «Την καμαρώνω, είμαι πολύ τυχερή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Η Ντόρα Μπακογιάννη «λιώνει» όταν μιλάει για τη Σία Κοσιώνη – «Την καμαρώνω, είμαι πολύ τυχερή»
«Τη βλέπω να βγαίνει στην τηλεόραση και να είναι όμορφη, λαμπερή»...
The post Η Ντόρα Μπακογιάννη «λιώνει» όταν μιλάει για τη Σία Κοσιώνη – «Την καμαρώνω, είμαι πολύ τυχερή» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΝτόρα Μπακογιάννη για Σία Κοσιώνη: “Έχω μια καταπληκτική νύφη! Την καμαρώνω…” (video)
Στην εκπομπή “Direct” και τον Τάκη Χατζή θα βρεθεί καλεσμένη σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη. Η γνωστή
To άρθρο Ντόρα Μπακογιάννη για Σία Κοσιώνη: “Έχω μια καταπληκτική νύφη! Την καμαρώνω…” (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr