Σπήλιος Λιβανός: Μέγιστη ανευθυνότητα η διασπορά ψευδών ειδήσεων περί διπλών λιστών για τα κρούσματα

17:55 - 02/12/2020

Ο Σπήλιος Λιβανός, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου. Σχολιάζοντας παράλληλα τους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ για τη μεθοδολογία καταγραφής των κρουσμάτων κορωνοϊού ανέφερε πως: «Είναι μέγιστη ανευθυνότητα η διασπορά ψευδών ειδήσεων περί διπλών λιστών, για ... The post Σπήλιος Λιβανός: Μέγιστη ανευθυνότητα η διασπορά ψευδών ειδήσεων περί διπλών λιστών για τα κρούσματα appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπ. Λιβανός: «Μέγιστη ανευθυνότητα η διασπορά ψευδών ειδήσεων περί διπλών λιστών για τα κρούσματα»

AgrinioPress Σπ. Λιβανός: «Μέγιστη ανευθυνότητα η διασπορά ψευδών ειδήσεων περί διπλών λιστών για τα κρούσματα» Ο Σπήλιος Λιβανός, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου. Σχολιάζοντας παράλληλα τους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ για τη μεθοδολογία καταγραφής των κρουσμάτων κορωνοϊού ανέφερε πως: «Είναι μέγιστη ανευθυνότητα η διασπορά ψευδών ειδήσεων περί διπλών λιστών, για … Σπ. Λιβανός: «Μέγιστη ανευθυνότητα η διασπορά ψευδών ειδήσεων περί διπλών λιστών για τα κρούσματα» Χρήστος Θεοδωρόπουλος

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agrinionews.gr

«Βάναυση προσβολή απέναντι στο Μεσολόγγι» λέει η Δημοτική Αρχή για το Πρωτοδικείο – Τί αναφέρει για τους λάτρεις του «κατόπιν ενεργειών μου»

Κολλημένος με την ΑΕΚ: Τι λέει ο 70χρονος από το Αμπελάκι Αμφιλοχίας που έχει μετατρέψει το σπίτι του σε ναό της Ένωσης

Ο Νίκος Καραπάνος «ξαναχτυπά» και τα βάζει με τον…κύριο Χρήστο

Μάχη επιβίωσης για τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη

Ευχαριστεί τους Δήμους Μεσολογγίου και Ναυπακτίας η Προϊσταμένη του Κτηματολογίου Μεσολογγίου

Ο Σταμάτης Γονίδης φίλησε στο στόμα τον Ζαφείρη Μελά