Πατούλης: «Είμαι ασυμπτωματικός – Ο ιός είναι αόρατος και δε συγχωρεί»
18:40 - 02/12/2020
Θετικός στον κορωνοϊό έχει βρεθεί και περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS και το Νίκο Ευαγγελάτο.
Το άρθρο Πατούλης: «Είμαι ασυμπτωματικός – Ο ιός είναι αόρατος και δε συγχωρεί» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πατούλης στο MEGA: Είμαι ασυμπτωματικός – Ο ιός είναι αόρατος και δεν συγχωρεί κανένα λάθος
Θετικός στον κοροναϊό ανακοίνωσε πως είναι ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος μιλώντας στο MEGA, υπογράμμισε ότι είναι ασυμπτωματικός
Διαβάστε το στο Πατούλης στο MEGA: Ο ιός είναι αόρατος και δεν συγχωρεί κανένα λάθος
Θετικός στον κοροναϊό ανακοίνωσε πως είναι ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος μιλώντας στο MEGA, υπογράμμισε ότι είναι ασυμπτωματικός
Διαβάστε το στο tanea.grΠατούλης στο MEGA: Είμαι ασυμπτωματικός – Ο ιός είναι αόρατος και δεν συγχωρεί κανένα λάθος
Διαβάστε το στο tovimaΓιώργος Πατούλης για κορονοϊό: Μέχρι στιγμής είμαι ασυμπτωματικός – Ο ιός είναι αόρατος και δε συγχωρεί κανένα λάθος
Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και την ενημέρωση έκανε ο ίδιος μέσω των προσωπικών του λογαριασμών...
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr