Μαρία Βοσκοπούλου: Είναι λάθος να μην κάνω όσα ονειρεύομαι εξαιτίας του ονόματός μου

07:19 - 03/12/2020

Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελα Γκερέκου, Μαρία Βοσκοπούλου, που φέτος συμμετέχει στην επιτυχημένη … Διαβάστε περισσότερα "Μαρία Βοσκοπούλου: Είναι λάθος να μην κάνω όσα ονειρεύομαι εξαιτίας του ονόματός μου" The post Μαρία Βοσκοπούλου: Είναι λάθος να μην κάνω όσα ονειρεύομαι εξαιτίας του ονόματός μου appeared first on Instyle GR.

Διαβάστε Περισσότερα στο instyle.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Βοσκοπούλου: «Βρίσκω λάθος να μην κάνω όσα θέλω και ονειρεύομαι εξαιτίας του επιθέτου μου»

Η 19χρονη Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία σπουδάζει Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις, παρακολουθεί μαθήματα ορθοφωνίας και πρόσφατα έκανε την πρώτη της guest εμφάνιση στη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά...

Διαβάστε το στο Zougla

Μαρία Βοσκοπούλου: «Βρίσκω λάθος να μην κάνω όσα θέλω και ονειρεύομαι εξαιτίας του επιθέτου μου»

Η 19χρονη Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία σπουδάζει Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις, παρακολουθεί μαθήματα ορθοφωνίας και πρόσφατα έκανε την πρώτη...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μαρία Βοσκοπούλου: «Βρίσκω λάθος να μην κάνω όσα ονειρεύομαι εξαιτίας του επιθέτου μου»

ΕΛΛAΔΑ  Την πρώτη τη συνέντευξη στο περιοδικό Hello παραχώρησε η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρία η οποία σπουδάζει Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις παρακολουθώντας, παράλληλα, μαθήματα ορθοφωνίας, ενώ πρόσφατα έκανε την πρώτη της guest εμφάνιση στη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια». «Οι γονείς μου είναι αυτοί που είναι. Βρίσκω λάθος να μην κάνω όσα θέλω και ονειρεύομαι εξαιτίας του επιθέτου μου. Όταν γνωρίζει κάποιος εμένα, γνωρίζει τη Μαρία ως αυτόνομη προσωπικότητα. Είναι πολύ όμορφο να βλέπω την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του πατέρα μου όταν κάνει ένα live. Είναι συγκινητικό όταν βρισκόμαστε έξω και τον πλησιάζουν προκειμένου να του εκφράσουν τον θαυμασμό τους. Είναι πολύ εύκολο ό

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ instyle.gr

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στο “Grand Hotel” – Την αναγνωρίζετε;

Κακοσμία στόματος: Οι τροφές για δροσερή αναπνοή όλη μέρα

Έλενα Ασημακοπούλου: Το «κόλπο» της για να χάσει κιλά

Clint Eastwood: Παππούς στα 94 του – Το μωρό που τον έχει ξετρελάνει

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, είμαι συντετριμμένος» – Η δημόσια συγγνώμη

Τζακ ο Αντεροβγάλτης: Το DNA αποκαλύπτει τον κατά συρροή δολοφόνο ύστερα από 136 χρόνια