Ντόρα Μπακογιάννη: Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί έχω μια καταπληκτική νύφη

09:47 - 03/12/2020

Ντόρα Μπακογιάννη: Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί έχω μια καταπληκτική νύφη. Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός. Μεταξύ άλλων μίλησε και για τη νύφη της, τη Σία Κοσιώνη. “Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί έχω μια καταπληκτική νύφη. Είμαι πάρα πολύ τυχερή διότι έχω μια νύφη, την οποία καμαρώνω […] The post Ντόρα Μπακογιάννη: Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί έχω μια καταπληκτική νύφη appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ντόρα Μπακογιάννη: «Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί έχω μια καταπληκτική νύφη! Την καμαρώνω πολύ»

Το βράδυ της Τετάρτης καλεσμένη στην εκπομπή του Τάκη Χατζή «Direct» βρέθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη. Ο δημοσιογράφος βρέθηκε στο σπίτι της πολιτικού...

Διαβάστε το στο Zougla

Ντόρα Μπακογιάννη: «Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί έχω μια καταπληκτική νύφη! Την καμαρώνω πολύ»

Το βράδυ της Τετάρτης καλεσμένη στην εκπομπή του Τάκη Χατζή «Direct» βρέθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη. Ο δημοσιογράφος βρέθηκε στο σπίτι της πολιτικού και μίλησαν...

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι