Συμφωνία Airbnb - ΔΟΕ με φόντο τους Ολυμπιακούς Αγώνες
21:09 - 18/11/2019
Η εταιρεία ενοικίασης κατοικιών μέσω διαδικτύου Airbnb Inc έγινε κορυφαίος ολυμπιακός χορηγός της ΔΟΕ, σε μια συμφωνία που θα έχει διάρκεια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 στο Τόκιο μέχρι το 2028 και έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στη μείωση του κόστους που σχετίζεται με τη φιλοξενία της διοργάνωσης.
Η συνεργασία της Airbnb με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (IOC) θα καλύψει πέντε Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες κατά τα επόμενα εννέα χρόνια, ενώ οι οικονομικές λεπτομέρειες της εταιρικής σχέσης δεν κοινοποιήθηκαν.
Αυτή η περίοδος καλύπτει:-τους θερινούς αγώνες στο Τόκιο το 2020-τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο το 2022-τους θερινούς αγώνες στο Παρίσι το 2024-τους χειμερινούς Ο
Διαβάστε Περισσότερα στο dikaiologitika.gr