Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Όλες οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο
17:55 - 03/12/2020
Ο Παναγής εκφράζει αυτά που νιώθει στην Κατερίνα, ενώ η Φιλιώ αποδεικνύεται μπελάς για τη Μάρμω. Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» κι ενώ η νεολαία του Πλατάνου κάνει πάρτι στο σπίτι του Βαγγέλα, ο Παρασκευάς και ο Ηλίας διανυκτερεύουν παρέα στο Τμήμα. Μιλάνε για το παρελθόν, πράγμα που φέρνει σε δύσκολη θέση τον Ηλία.
Αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που πήγε στην Ελβετία ή μήπως δεν πήγε ποτέ και όλο αυτό είναι ένα παραμύθι, που έχει εφεύρει για να καλύψει κάποια άλλη σκοτεινή ιστορία; Και ο Παρασκευάς πώς εμπλέκεται σε όλο αυτό;
Η βραδιά είναι πολύ ρομαντική για τον Παναγή και την Κατερίνα, με τ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Μάρμω θα φέρει τα πάνω κάτω στον Πλάτανο!
Στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και συγκεκριμένα στα επεισόδια που θα παιχτούν την εβδομάδα από Δευτέρα 7/11 μέχρι Παρασκευή 11/12 θα δούμε πως ο νόμος της Βαρβάρας για τον καλλωπισμό των κήπων του χωριού αναγκάζει όλους να πιάσουν κλαδευτήρι, ενώ γεμίζει τις τσέπες του Ηλία, ο οποίος επωφελείται από τις […]
The post Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Μάρμω θα φέρει τα πάνω κάτω στον Πλάτανο! appeared first on Athina24.gr.
Διαβάστε το στο Athina24.gr