Ντομινίκ Στρος Καν: «Τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσω εγώ» (Photo)

10:07 - 04/12/2020

ΚΟΣΜΟΣ  Εννιά χρόνια μετά την πτώση του στο κενό, ο Ντομινίκ Στρος Καν, δηλώνει αποφασισμένος να μιλήσει για πρώτη φορά για τα γεγονότα που τον οδήγησαν στην απόσυρσή του από το βάθρο του ΔΝΤ αλλά και από τη γαλλική και διεθνή πολιτική. Με μια ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας της διεθνούς πολιτικής αναφέρει ότι «Ήρθε η ώρα να μιλήσω». Ο Στρας Καν αποκαλύπτει ότι για πρώτη φορά συμφώνησε να μιλήσει σε ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο θα παρουσιαστεί συνολικά η προσωπική του ζωή και η πολιτική του ιστορία στη γαλλική και διεθνή σκηνή. Το ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2021, θα περιλαμβάνει όλα τα γεγονότα, όπως λέει, που σημάδεψαν τη ζωή

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ντομινίκ Στρος Καν: «Τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσω εγώ» – Σπάει τη σιωπή του μετά από 9 χρόνια

Ο Ντομινίκ Στρος Καν, δηλώνει αποφασισμένος να σπάσει τη σιωπή του για τα γεγονότα που τον οδήγησαν στην απόσυρσή του από το βάθρο του ΔΝΤ και την πολιτική εννιά χρόνια μετά το σκάνδαλο που συντάραξε τον πολιτικό κόσμο. The post Ντομινίκ Στρος Καν: «Τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσω εγώ» – Σπάει τη σιωπή του μετά από 9 χρόνια appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)