Big Brother: Παρασκήνιο πίσω από την σιωπή Μικρούτσικου – «Αν ενοχλεί η παρουσία μου μπορώ να αποχωρήσω»

01:00 - 05/12/2020

Μπροστά σε ένα διαφορετικό πρόσωπο του Ανδρέα Μικρούτσικου ήρθαν οι τηλεθεατές του «Big Brother» το βράδυ της Παρασκευής καθώς...

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Big Brother : Επεισόδιο με τον Μικρούτσικο «Αν θέλετε μπορώ να αποχωρήσω»

Έξαλλος  ο Ανδρέας Μικρούτσικος λίγο μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Κεχαγιά από το Big Brother

Διαβάστε το στο

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αν ενοχλεί η παρουσία μου μπορώ να αποχωρήσω -ΒΙΝΤΕΟ

Η πολύ αυστηρή κριτική που άσκησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον Δημήτρη Κεχαγιά και το γεγονός ότι είπε πως αν ήταν ο Big Brother θα τον είχε αποβάλλει, φαίνεται πως δεν άρεσε στους ανθρώπους της παραγωγής του σόου. Ο παρουσιαστής μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Δημήτρη Κεχαγιά και έπειτα από ερωτήσεις του Χάρη Βαρθακούρη απαντούσε πως δεν ήθελε να σχολιάσει τίποτα. Στη συνέχεια πήρε ωστόσο τον λόγο και εξήγησε: «Θα φανεί παρεξηγήσιμο ότι δεν θέλω να σχολιάσω. Ξέρετε ότι έχω να πω και για έναν χρόνο. Εγώ δεν έχω τίποτα με τα παιδιά. Ασκώ κριτική αλλά βαθιά μέσα μου έχω εκπαιδεύσει τον εαυτό μου κι έχω τρυφερή σχέση κι ας είμαι καυστικός. Κανέναν δεν βλέπω αρνητικά, αλλά είναι συμπεριφορές

Διαβάστε το στο

Κόντρα Ανδρέα Μικρούτσικου με Big Brother: «Αν θέλετε μπορώ να αποχωρήσω»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αν ενοχλεί η παρουσία μου μπορώ να αποχωρήσω. Θέλω έναν σεβασμό

5 Δεκεμβρίου, 2020 Όσα είπε λίγο πριν από το τέλος του live Στο αποψινό live του Big Brother παρακολουθήσαμε μεταξύ άλλων τον Δημήτρη Κεχαγιά, τον Γρηγόρη και τον Χρήστο Βαρουξή να συνομιλούν με τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο δωμάτιο επικοινωνίας. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απασφάλισε μιλώντας στον Δημήτρη και εξηγώντας του την απαράδεκτη συμπεριφορά του στον καβγά που παρακολουθήσαμε τις προηγούμενες μέρες. Λίγο πριν από το τέλος του live ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Δημήτρη Κεχαγιά ενώ όση ώρα αποχαιρετούσε τους συμπαίκτες του ο Χάρης Βαρθακούρης ζήτησε ένα σχόλιο από τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ο ίδιος δήλωσε πως δεν έχει να σχολιάσει τίποτα, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα τοποθετήθηκε

Διαβάστε το στο spoilers

Χαμός στο Big Brother με Μικρούτσικο: «Αν ενοχλεί η παρουσία μου μπορώ να αποχωρήσω» (vid)

Σχόλιο που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά για το μέλλον του στο Big Brother έκανε o Ανδρέας Μικρούτσικος μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Κεχαγιά, στο live της Παρασκευής.

Διαβάστε το στο to10.gr

Big Brother: Εκνευρισμένος ο Μικρούτσικος «Αν θέλετε μπορώ να αποχωρήσω» (video)

Τι δήλωσε σε έντονο ύφος

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας