Ο Τσιτσιπάς λαχταράει Harrods και ο Αντετοκούνμπο να μην πεινάνε παιδιά

11:58 - 05/12/2020

Ο Τσιτσιπάς λαχταράει Harrods και ο Αντετοκούνμπο να μην πεινάνε παιδιά Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι δύο σπουδαίοι αθλητές που έχουν χαρίσει στιγμές υπερηφάνιας στους Έλληνες και όχι μόνο. Ο Στέφανος ως ένας από τους κορυφαίους πια τενίστες παγκοσμίως και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ως ΜVP του NBA μπορεί να μοιράζονται την αναγνώριση […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

O Στ. Τσιτσιπάς, τα Harrods και η αντίδραση της Ομοσπονδίας Τένις

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση μέσω twitter του Έλληνα τενίστα Στέφανου Τσιτσιπά ότι «πρέπει να ανοίξει ένα κατάστημα Harrod’s στην Ελλάδα». Οι χρήστες του διαδικτύου σχολίασαν ως επί το πλείστον αρνητικά τις δηλώσεις του κάνοντας λόγο για ένα άστοχο σχόλιο, ενώ νωρίτερα ο πατέρας του έσπευσε να τον υπερασπιστεί. Θέση για τα τεκταινόμενα πήρε […]

Διαβάστε το στο mononews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή