«Η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για την προστασία του λαού από την πανδημία» - Το σχόλιο του ΚΚΕ για την απαγόρευση των συναθροίσεων της 6ης Δεκεμβρίου
13:14 - 05/12/2020
Πολιτική
Κριτική στην απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. που απαγόρευσε τις συγκεντρώσεις λόγω της επετείου της δολοφονίας του Α. Γρηγορόπουλου άσκησε το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του.
«Η κυβέρνηση, μετά το κρεσέντο καταστολής τις ημέρες του εορτασμού του Πολυτεχνείου, επιλέγει ξανά το δρόμο του αυταρχισμού, αλλά και της αυτογελοιοποίησης, μέσα από την αντιδημοκρατική απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των 4 ατόμων, σε όλη την Επικράτεια», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Περισσός.
«Αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για την προστασία του λαού από την πανδημία, κάτι που φαίνεται άλλωστε και από τα πεπραγμένα της στο κομμάτι της δημόσιας υγείας, αλλά για το πως θα χρησιμοποιήσει την πανδημία ως ευκαιρία για την μονιμ
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr