Βαξεβάνης: Διαγνώσθηκε με κορονοϊό πριν από δύο εβδομάδες – "Κανείς δεν μου απαγόρευσε να βγω από το σπίτι"

20:29 - 05/12/2020

"Ο δικός μου κορονοϊός" τιτλοφορείται η μακρά ανάρτηση που έκανε στα social media o Κώστας Βαξεβάνης, φτάνοντας στο συμπέρασμα πως "η κυβέρνηση έχει κάνει εγκλήματα στη διαχείριση της πανδημίας

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βαξεβάνης: Διαγνώσθηκε με κορονοϊό πριν από δύο εβδομάδες – “Κανείς δεν μου απαγόρευσε να βγω από το σπίτι”

Στην αποκάλυψη πως έπασχε από κορονοϊό πριν δύο εβδομάδες προχώρησε ο δημοσιογράφος, Κώστας Βαξεβάνης, με μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media. Ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Documento αναφέρθηκε ατην αγωνία που πέρασε και στους φόβους του, ενώ κατήγγειλε αδυναμίες στο σύστημα και στην ενημέρωση των ασθενών. “Ο δικός μου κορονοϊός” τιτλοφορείται η ανάρτησή του, […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις