Αγαθοπούλου για Εξάρχεια: Ξυπνήσαμε σε κατεχόμενη ζώνη

18:14 - 06/12/2020

«Σήμερα, Κυριακή 6 Δεκέμβρη, όσοι και όσες μένουμε στα Εξάρχεια ξυπνήσαμε σε κατεχόμενη ζώνη.», τονίζει η αν. τομεάρχισσα Δικαιοσύνης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και βουλεύτρια Κιλκίς, Ειρήνης Αγαθοπούλου.Δήλωση της αν. τομεάρχισσας Δικαιοσύνης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και βουλεύτριας Κιλκίς, Ειρήνης Αγαθοπούλου, για την αστυνομοκρατία στα Εξάρχεια την ημέρα μνήμης της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. «Σήμερα, Κυριακή 6 Δεκέμβρη, όσοι και όσες μένουμε στα Εξάρχεια ξυπνήσαμε σε κατεχόμενη ζώνη. Όπως πολλοί άλλοι, έτσι κι εγώ αποφάσισα να περάσω από το μνημείο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, να αφήσω ένα λουλούδι, όμως δεν μου επιτράπηκε. Στη διαδρομή από το σπίτι μου μέχρι το μνημείο με σταμά

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά