Η Σοφία Βόσσου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – Το πρώτο μήνυμα της τραγουδίστριας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Βόσσου: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο - Το πρώτο της μήνυμα μετά το χειρουργείο (Videos)
ΕΛΛAΔΑ
Στα αμέτρητα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης θέλησε να απαντήσει η Σοφία Βόσσου, η οποία πρόσφατα πήρε εξιτήριο, έπειτα από χειρουργική επέμβαση στο στομάχι όπου υποβλήθηκε.
Εμφανώς καταβεβλημένη έπειτα από την πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της λέει το δικό της «ευχαριστώ» στον κόσμο που της συμπαραστέκεται:
«Αγάπες μου γλυκές, μια όμορφη καλημέρα σε όλους. Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για όλες τις ευχές που μου στείλατε, inbox, Facebook, μηνύματα, τα πάντα… Σημαντικό πράγμα να εισπράττεις αγάπη. Με συγκινήσατε όλοι, δεν θα προλάβω να απαντήσω σε έναν, έναν ξεχωριστά, ψέμματα δεν λέω εγώ, είναι τόσα πολλά που χρειάζομαι τουλάχιστον πάνω ένα μήνα. Λοιπόν, σας αγαπάω
Διαβάστε το στο topontiki.grΗ Σοφία Βόσσου βγήκε νικήτρια από το νοσοκομείο και στέλνει την αγάπη της
Lamianow.gr
Η Σοφία Βόσσου βγήκε νικήτρια από το νοσοκομείο και στέλνει την αγάπη της
Στο νοσοκομείο νοσηλεύτηκε η Σοφία Βόσσου, μετά από χειρουργείο για το στομάχι της. Η πρώτη της ανάρτηση μετά το εξιτήριο και οι ευχαριστίες για τη συμπαράσταση. Βγήκε από το νοσοκομείο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Σοφία Βόσσου, η οποία υπεβλήθη σε δεύτερο χειρουργείο, έπειτα από επιπλοκές που παρουσίασε λόγω του προβλήματος υγείας με το στομάχι της. […]
Η Σοφία Βόσσου βγήκε νικήτρια από το νοσοκομείο και στέλνει την αγάπη της
LamiaNow News
Διαβάστε το στο lamianow.grΗ Σοφία Βόσσου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – Το πρώτο μήνυμα της τραγουδίστριας
Μία περιπέτεια με την υγεία της είχε πρόσφατα η Σοφία Βόσσου. Η γνωστή τραγουδίστρια, όπως είχε αναφέρει πριν λίγες ημέρες η κόρη της Ερασμία στην εκπομπή Happy Day, είχε μία επιπλοκή μετά το πρώτο χειρουργείο στο οποίο είχε υποβληθεί προκειμένου να αντιμετωπιστεί πρόβλημα υγείας με το στομάχι της. Και για το λόγο αυτό μπήκε ξανά […]
Διαβάστε το στο dete.gr