Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Μάρμω βλέπει ζωντανό τον Βαγγέλα

17:54 - 07/12/2020

Η Μάρμω συναντάει τον Βαγγέλα στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και δημιουργείται το ερώτημα αν είναι τρελή ή μήπως εκείνος δεν πέθανε ποτέ.Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», ο νόμος της Βαρβάρας για τον καλλωπισμό των κήπων του χωριού αναγκάζει όλους να πιάσουν κλαδευτήρι, ενώ γεμίζει τις τσέπες του Ηλία, ο οποίος επωφελείται από τις παραγγελίες για κηπευτικά είδη. Τα εγγόνια του Βαγγέλα είναι εξουθενωμένα οικονομικά από την ανακαίνιση του σπιτιού και δυσανασχετούν με τον νέο νόμο. Ο Σίμος θα προσπαθήσει να τους βοηθήσει προτείνοντας μια ιδέα που θα τους βάλει σε μπελάδες. Η Ελένη φοβάται ότι κάποια άλλη γυναίκα διεκδικεί την καρδιά του Θοδωρ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Ηλίας βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη!

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο καθώς οι εξελίξεις είναι ανατρεπτικές και ενδιαφέρουσες. Στα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 που θα προβληθούν την επόμενη εβδομάδα βλέπουμε πως η Μάρμω, με δόξα και τιμές, ανακηρύσσεται η νέα προσωρινή πρόεδρος του Πλατάνου στο νέο συμβούλιο του χωριού! Τα μέλη αποφασίζουν ομόφωνα να κηρύξουν […] The post Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Ηλίας βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη! appeared first on Athina24.gr.

Διαβάστε το στο Athina24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά