ΒΙΝΤΕΟ - Με μωρό στην αγκαλιά μίλησε στα ΜΜΕ ο Γιάννης: «Θέλω να γίνω ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών»
10:29 - 19/11/2019
Πέρυσι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε πάρει αγκαλιά ένα κοριτσάκι και μίλησε στους δημοσιογράφους μετά από αναμέτρηση των Μπακς.Φέτος το ξαναέκανε μετά το ματς με τους Μπουλς. Μάλιστα, ενημέρωσε τους δημοσιογράφους πως η πιτσιρικά δίνει τη δεύτερη της συνέντευξη μετά την περσινή εμφάνισή της, ενώ την προέτρεψε να στείλει φιλάκια.Ο «Greek Freak» συνηθίζει με τα παιδιά, αφού σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας.Δείτε τον MVP του ΝΒΑ και τη γλυκιά πιτσιρίκα.Ο Αντετοκούνμπο μίλησε, πάντως, για το παιχνίδι κόντρα στους «ταύρους» και όχι μόνο: «Σίγουρα θέλω να γίνω ένα από τους κορυφαίους παίκτες που έχουν παίξει ποτέ, αλλά για να το κάνω αυτό οφείλω να βγαίνω αποφασισμένος κάθε βράδυ. Γιατί στ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θέλω να γίνω ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών
Κόντρα στους Μπουλς έκανε το ντεμπούτο του το 2013 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και πλέον παίζει ως MVP της λίγκας...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑντετοκούνμπο: «Θέλω να γίνω ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε την ομάδα του σε ακόμα μια νίκη και τόνισε και πάλι ξεκάθαρα ότι ο στόχος του είναι ένας. Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)! Κόντρα στους Μπουλς έκανε το ντεμπούτο του το 2013 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και πλέον παίζει ως MVP της λίγκας […]
The post Αντετοκούνμπο: «Θέλω να γίνω ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών» appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε το στο pressaris.gr