My Style Rocks: Άγριος καυγάς μπροστά στους κριτές

21:10 - 09/12/2020

Ένταση είχε το σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, καθώς η Τζένη Γεωργιάδου είχε λεκτική αντιπαράθεση με την Έρη Λώλη, σχετικά με την βαθμολογία.Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks υπήρξε ένταση στο πλατό, όταν η Τζένη Γεωργιάδου τσακώθηκε με την Έρη Λώλη. Συγκεκριμένα, η Έρη Λώλη βαθμολόγησε το look της Τζένης με 1 λέγοντας ότι «δεν μου αρέσει τίποτα» και τότε η Κατερίνα Στικούδη ρώτησε αν έχει συμβεί κάτι μεταξύ τους. «Ναι έχει γίνει. Χθες είχαμε μια διαφωνία. Επειδή είχα μια διαφωνία δεν σημαίνει ότι δεν θα είμαι αντικειμενική στις βαθμολογίες μου. Το έχω αποδείξει και στο παρελθόν αυτό. Ο Μηνάς, η Έρη και η Κάτια υποστηρίζονται πάρα πολύ βαθμολογικά μεταξύ τους. Ο Μηνάς δίνει πολλ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά