Τσουκάτος για Siemens: Δε με στήριξαν οι συναγωνιστές μου - Μόνο πίκρα

14:30 - 19/11/2019

Τσουκάτος για Siemens: Δε με στήριξαν οι συναγωνιστές μου, μόνο πίκρα - «Δέχτηκα σιωπηλά συκοφαντίες, ψέματα, διαστρεβλώσεις»Ο Θεόδωρος Τσουκάτος κάνει λόγο για δικαίωσή του μετά από 11 χρόνια που «έμεινε μόνος χωρίς στήριξη από τους συναγωνιστές του», έπειτα από την απαλλαγή του -λόγω παραγραφής- για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο της Siemens,  Η δήλωση του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ : «Πήρα την πολιτική ευθύνη λέγοντας την αλήθεια και η δικαίωση ήρθε μετά από 11 χρόνια. Στη διάρκεια αυτών των 11 χρόνων απολύτως μόνος (με ελάχιστες εξαιρέσεις δημόσιας στήριξης από τους συναγωνιστές μου) δέχτηκα σιωπηλά συκοφαντίες, ψέματα, διαστρεβλώσεις. Με πίκρα τα αφήνω όλα πίσω. Ελπίζω και εύχομαι μία από

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά