Ακρίτα: «Τα Νέα»... έκοψαν άρθρο της με τίτλο «Το σπίτι του Τσίπρα και το σπίτι του κρεμασμένου»

11:01 - 12/12/2020

«Το σημερινό μου στα Νέα λογοκρίθηκε από την διεύθυνση της εφημερίδας και δεν δημοσιεύεται στην στήλη μου του Σαββάτου», αναφέρει η Έλενα Ακρίτα. Το άρθρο που προφανώς "ενόχλησε" την διεύθυνση είχε τίτλο «Το σπίτι του Τσίπρα και το σπίτι του κρεμασμένου». Το δημοσίευσε ωστόσο η ίδια στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Διαβάστε Περισσότερα στο documentonews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το “κομμένο” άρθρο της Έλενα Ακρίτα στα “Νέα”: “Το σπίτι του Τσίπρα …Και το σπίτι του κρεμασμένου”

Ένα κείμενο με τον τίτλο “Το σπίτι του Τσίπρα …Και το σπίτι του κρεμασμένου” ανέβασε στο προφίλ της στο Facebook η Έλενα Ακρίτα. Πρόκειται για κείμενο το οποίο η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας έγραψε για να δημοσιευτεί στην στήλη της στην εφημερίδα “Τα Νέα” και που όμως δεν δημοσιεύτηκε τελικά, κάτι που συμβαίνει για πρώτη […]

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr

Έλενα Ακρίτα: Αυτό είναι το άρθρο μου «Το σπίτι του Τσίπρα …Και το σπίτι του κρεμασμένου»

Η Έλενα Ακρίτα δημοσίευσε άρθρο της στο facebook, το οποίο όπως αναφέρει λογοκρίθηκε και δε δημοσιεύεται σήμερα.Η Έλενα Ακρίτα δημοσίευσε άρθρο της στο facebook τονίζοντας ότι το άρθρο δεν δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα που δουλεύει 20 χρόνια. Αυτό είναι το άρθρο Το σπίτι του Τσίπρα …Και το σπίτι του κρεμασμένου. Που δεν μιλάνε για σκοινί. Κι όταν μιλάνε, κρίνονται. Όχι μόνο για τα δικά τους σπίτια – τα τριάντα δύο, λέω έτσι έναν αριθμό στην τύχη. Αλήθεια, αυτά όλα πόσο αγοράστηκαν, πόσα δάνεια πήρανε, πόσα επιστρέψανε στις τράπεζες και πόσα χρωστούν ακόμα; Τί έγινε με τα στρέμματα στην Τήνο – λέω τυχαία ένα νησί. Τί έγινε με το σπίτι του Βολταίρου – λέω τυχαία έναν συγγραφέα. Και γιατί το κ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ documentonews.gr

Με αγωγές κατά ΜΜΕ επιχειρεί να «σβήσει» την ιστορία ο Αριστείδης Φλώρος της Energa

Ο Ερρίκος Λίτσης στο Docville την Κυριακή με το Documento

Κατάθλιψη στα 13 του

Εκρηκτικά και όπλα σε όχημα στο κέντρο της Αθήνας – Συνελήφθησαν δύο άτομα

Σήμερα: Στους δρόμους – αλλά απεργώντας – οι ντελιβεράδες

Οι πληγές από τον τυφώνας Μίλτον σε ένα τρομακτικό βίντεο – Χιλιάδες κατεστραμμένα σπίτια, εκατομμύρια άνθρωποι χωρίς ρεύμα