Ένας 36χρονος Θεσσαλονικιός συμμετέχει σε ψηφοφορία για αποστολή στο Βόρειο Πόλο
16:59 - 19/11/2019
"Είμαι ένας άνθρωπος σαν τους άλλους.
The post Ένας 36χρονος Θεσσαλονικιός συμμετέχει σε ψηφοφορία για αποστολή στο Βόρειο Πόλο appeared first on analitis.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ένας 36χρονος Θεσσαλονικιός θα «τρέξει» σε διαδικτυακή ψηφοφορία με έπαθλο ένα ταξίδι στο Βόρειο Πόλο
«Είμαι ένας άνθρωπος σαν τους άλλους. Δεν έχω κάνει κάτι, που να ξεχωρίζει, αλλά με την αγάπη του κόσμου απευθύνομαι...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΈνας Θεσσαλονικιός συμμετέχει σε ψηφοφορία για αποστολή στο Βόρειο Πόλο
"Είμαι ένας άνθρωπος σαν τους άλλους. Δεν έχω κάνει κάτι, που να ξεχωρίζει, αλλά με την αγάπη του κόσμου απευθύνομαι στους Έλληνες ζητώντας να μου δώσουν την ψήφο στον παγκόσμιο διαγωνισμό για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα και να πραγματοποιήσω το όνειρό μου: Να διασχίσω τον Βόρειο Πόλο", λέει μιλώντας στο Ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ “ Πρακτορείο 104,9 FM” ο 36χρονος Θεσσαλονικιός Χρήστος Βασιλειάδης.
Το επιχείρημα του, στην περίπτωση που καταφέρει και μπει στην ομάδα των 20 ατόμων απ όλο τον κόσμο, θέλει να το αφιερώσει στους προγόνους του- Πόντιους πρόσφυγες από το Καρς. "Στους πρόσφυγες παππούδες μου, στην δημιουργικότητα, στην αισιοδοξία και την αγάπη τους για τη ζωή. Φέτος συ
Διαβάστε το στο thestival.grΟ 36χρονος Θεσσαλονικιός που συμμετέχει σε ψηφοφορία για αποστολή στο Βόρειο Πόλο
«Είμαι ένας άνθρωπος σαν τους άλλους. Δεν έχω κάνει κάτι, που να ξεχωρίζει, αλλά με […]
The post Ο 36χρονος Θεσσαλονικιός που συμμετέχει σε ψηφοφορία για αποστολή στο Βόρειο Πόλο appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr