Έπρεπε να ανακαλύπτω συνεχώς τον δρόμο”, λέει ο τυφλός απόφοιτος του ΑΠΘ, Αργύρης Κουμτζής

17:11 - 19/11/2019

"Όταν πας σε ένα Πανεπιστήμιο, περιμένεις κάποιος να σε πιάσει από το χέρι και να σε βοηθήσει. The post Έπρεπε να ανακαλύπτω συνεχώς τον δρόμο”, λέει ο τυφλός απόφοιτος του ΑΠΘ, Αργύρης Κουμτζής appeared first on analitis.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Έπρεπε να ανακαλύπτω συνεχώς τον δρόμο», λέει ο τυφλός αριστούχος απόφοιτος του ΑΠΘ, Αργύρης Κουμτζής

«Όταν πας σε ένα Πανεπιστήμιο, περιμένεις κάποιος να σε πιάσει από το χέρι και να σε βοηθήσει. Στη δική μου περίπτωση...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

«Έπρεπε να ανακαλύπτω συνεχώς τον δρόμο», λέει ο τυφλός αριστούχος απόφοιτος του ΑΠΘ, Αργύρης Κουμτζής

«Όταν πας σε ένα Πανεπιστήμιο, περιμένεις κάποιος να σε πιάσει από το χέρι και να σε βοηθήσει. Στη δική μου περίπτωση, εγώ ήμουν αυτός που έπρεπε να ανακαλύπτω συνεχώς τον δρόμο. Έτσι, όμως, μαθαίνεις και παράλληλα αναπτύσσεις νέες δεξιότητες». Με τα λόγια αυτά ο Αργύρης Κουμτζής, ο τυφλός απόφοιτος του ΑΠΘ, που αρίστευσε στο Τμήμα Φυσικής, περιέγραψε τις πρακτικές δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη φοίτησή του και το πώς τις ξεπέρασε. Ο Αργύρης Κουμτζής αποφοίτησε από το Τμήμα Φυσικής του ΑΠΘ με βαθμό πτυχίου 9,39/10, τη μεγαλύτερη βαθμολογία μεταξύ των φοιτητών που ορκίστηκαν την περασμένη Πέμπτη από το συγκεκριμένο Τμήμα. Είναι ήδη υποψήφιος διδάκτορας […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ analitis.gr

Σουηδία-Covid-19: Εμβολιάστηκε ο πρωθυπουργός Λεβέν, παροτρύνει τους πολίτες να κάνουν το ίδιο

Νέο ban της FΙΒΑ στην ΑΕΚ

ΜέΡΑ 25: Nα καταργηθούν άμεσα τα sms και η νυχτερινή απαγόρευση

Κοζάνη: Στις περιοχές που υπέστησαν ζημιές ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Αυστηρά μέτρα και αλλαγές στο Wimbledon

Ημιτελικός των ρεκόρ στο «Θεράμικα»