Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βάζει τέλος στις φήμες και απαντά για το House of fame

11:27 - 13/12/2020

Αμέσως μετά το Big Brother Live μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» και τον δημοσιογράφο Γρηγόρη […] The post Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βάζει τέλος στις φήμες και απαντά για το House of fame appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βάζει τέλος στις φήμες για το House of fame

Αμέσως μετά το Big Brother Live μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» και τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα. Ο παρουσιαστής έβαλε τέλος, μάλιστα, στη φημολογία των τελευταίων ημερών που τον θέλει να παραμένει στον ΣΚΑΪ και να έχει σημαντικό ρόλο στο νέο πρότζεκτ, House of fame. Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Αντρέας Μικρούτσικος: Απαντά για το “House of Fame”

Στην κάμερα της εκπομπής “Έλα Χαμογέλα” και τον Γρηγόρη Μπάκα μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής ρωτήθηκε για τις φήμες που τον θέλουν στο “House of Fame”.  «Τυπική πρόταση για το House of Fame δεν έχω δεχτεί, εμμέσως ναι»,είπε αρχικά. Για το ενδεχόμενο να τον δούμε J2US δήλωσε: «Συζητάμε για να είμαι στην επιτροπή guest. Κάναμε μια τέτοια μεγάλη συζήτηση και γνωριμία με τον Νίκο Κοκλώνη και μάλλον θα εμφανιστώ στην κριτική επιτροπή σε ένα από τα επόμενα live. Κάναμε συζήτηση για μια guest εμφάνιση. Τώρα αν ο Νίκος θέλει να είμαι στην κριτική επιτροπή, ο συν ένας κριτής, θα το δει η παραγωγή τους». Πηγή: TVNEA.COM > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αντρέας Μικρούτσικος: Απαν

Διαβάστε το στο spoilers

Ανδρέας Μικρούτσικος: Θα τον δούμε στο House of Fame;

Απαντά στις φήμες

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο