Θεοδωρικάκος: Είμαι αισιόδοξος για την ψήφο των αποδήμων - Τα κόμματα δείχνουν υπευθυνότητα

18:30 - 19/11/2019

Πολιτική  Αισιόδοξος ότι το νομοσχέδιο για τη ψήφο των αποδήμων θα έχει την καθολική αποδοχή των κομμάτων, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος. «Είναι ώρα ευθύνης και πρόκληση για να πάρει το νομοσχέδιο 300 ψήφους, που θα είναι ένα πολύ καλό μήνυμα στην ελληνική κοινωνία. Είμαι αισιόδοξος, γιατί τα κόμματα στέκονται με υπευθυνότητα και όπου υπάρξουν ζητήματα θα γίνουν και νομοτεχνικές παρεμβάσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρικάκος σε συνομιλία που είχε με κοινοβουλευτικούς συντάκτες. Τάκης Θεοδωρικάκοςψήφος αποδήμωνHas video: Exclude from popular: 0

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεοδωρικάκος: Είμαι αισιόδοξος για την ψήφο των αποδήμων

Αισιόδοξος ότι το νομοσχέδιο για τη ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού θα έχει την καθολική αποδοχή των κομμάτων, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος...

Διαβάστε το στο Zougla

Θεοδωρικάκος : Είμαι αισιόδοξος για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού

«Είναι ώρα ευθύνης και πρόκληση για να πάρει το νομοσχέδιο 300 ψήφους, που θα είναι ένα πολύ καλό μήνυμα στην ελληνική κοινωνία. Είμαι αισιόδοξος, γιατί τα κόμματα στέκονται με υπευθυνότητα και όπου υπάρξουν ζητήματα θα γίνουν και νομοτεχνικές παρεμβάσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρικάκος

Διαβάστε το στο

Θεοδωρικάκος για ψήφο αποδήμων: Τα κόμματα στέκονται με υπευθυνότητα

Αισιόδοξος ότι το νομοσχέδιο για τη ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού θα έχει την καθολική αποδοχή των κομμάτων, εμφανίστηκε την…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Θεοδωρικάκος για ψήφο αποδήμων: Είμαι αισιόδοξος τα κόμματα στέκονται υπεύθυνα

Αισιόδοξος ότι το νομοσχέδιο για τη ψήφο των αποδήμων θα έχει την καθολική αποδοχή των κομμάτων...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τ.Θεοδωρικάκος για ψήφο αποδήμων: Είμαι αισιόδοξος τα κόμματα στέκονται υπεύθυνα

Αισιόδοξος ότι το νομοσχέδιο για τη ψήφο των αποδήμων θα έχει την καθολική αποδοχή των κομμάτων, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος. The post Τ.Θεοδωρικάκος για ψήφο αποδήμων: Είμαι αισιόδοξος τα κόμματα στέκονται υπεύθυνα appeared first on EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Τ.Θεοδωρικάκος: «Είμαι αισιόδοξος οτι η "ψήφος των αποδήμων" θα "περάσει" με 300 ψήφους»

Την αισιοδοξία ότι το νομοσχέδιο για την διευκόλυνση των Ελλήνων του εξωτερικού να ψηφίζουν από τον τόπο διαμονής του θα ψηφιστεί ομοφώνως από το ελληνικό κοινοβούλιο εξέφρασε ο κ. Τάκης Θεοδωρικάκος δίνοντας και το στίγμα των τελικών διαπραγματεύσεων που διεξάγονται με τα κόμματα. Ο υπουργός Εσωτερικών σε συνομιλία του με κοινοβουλευτικούς συντάκτες είπε πως «είναι ώρα ευθύνης και πρόκλησης για τα πάρει το νομοσχέδιο 300 ψήφους που θα είναι πολύ καλό μήνυμα προς την ελληνική κοινωνία. Είμαι αισιόδοξος γιατί τα κόμματα στέκονται με υπευθυνότητα και όπου υπάρξουν ζητήματα, θα γίνουν παρεμβάσεις και νομοτεχνικές βελτιώσεις», δείχνοντας με τον τρόπο αυτό πως η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να προχωρ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Τ. Θεοδωρικάκος: Είμαι αισιόδοξος για τη ψήφο των αποδήμων, τα κόμματα στέκονται με υπευθυνότητα

Αισιόδοξος ότι το νομοσχέδιο για τη ψήφο των αποδήμων θα έχει την καθολική αποδοχή των κομμάτων, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος. «Είναι ώρα ευθύνης και πρόκληση για να πάρει το νομοσχέδιο 300 ψήφους, που θα είναι ένα πολύ καλό μήνυμα στην ελληνική κοινωνία. Είμαι αισιόδοξος, γιατί τα κόμματα στέκονται με υπευθυνότητα και όπου υπάρξουν […]

Διαβάστε το στο politik.gr

Τ. Θεοδωρικάκος: Είμαι αισιόδοξος για τη ψήφο των αποδήμων, τα κόμματα στέκονται με υπευθυνότητα

Αισιόδοξος ότι το νομοσχέδιο για τη ψήφο των αποδήμων θα έχει την καθολική αποδοχή των κομμάτων, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος. The post Τ. Θεοδωρικάκος: Είμαι αισιόδοξος για τη ψήφο των αποδήμων, τα κόμματα στέκονται με υπευθυνότητα appeared first on analitis.gr.

Διαβάστε το στο analitis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)