Ακρίτα: Δεκτή η παραίτησή μου μετά από δύο μέρες

16:08 - 14/12/2020

ΕΛΛAΔΑMEDIA  Με μια ανάρτησή της στο Facebook, η δημοσιογράφος και συγγραφέας, Έλενα Ακρίτα, ενημέρωσε ότι η παραίτηση που είχε υποβάλει στην εφημερίδα «Τα Νέα», έγινε δεκτή. «Με καθυστέρηση δυο ημερών, η παραίτηση μου από τα Νέα έγινε δεκτή», έγραψε η Ε. Ακρίτα, η οποία είχε προβεί σε καταγγελία για λογοκρισία σε κείμενό της. Υπενθυμίζεται ότι η δημοσιογράφος είχε υποβάλλει από το Σάββατο την παραίτησή της στον διευθυντή των «Νέων», την οποία και δημοσιοποίησε. Το ίδιο είχε κάνει το Σάββατο με το κείμενό της που είχε «κοπεί» από το φύλλο της εφημερίδας. Έλενα ΑκρίταπαραίτησηΤΑ ΝΕΑHas video: Exclude from popular: 0

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τέλος η Έλενα Ακρίτα από «Τα Νέα» – Δεκτή η παραίτησή μου με δύο ημέρες καθυστέρηση

Με μια ανάρτησή της στο Facebook, η δημοσιογράφος και συγγραφέας, Έλενα Ακρίτα, ενημέρωσε τους ακολούθους της ότι η παραίτηση που είχε υποβάλει στην εφημερίδα «Τα Νέα», μετά την καταγγελία της για λογοκρισία σε κείμενό της, έγινε δεκτή. «Με καθυστέρηση δυο ημερών, η παραίτηση μου από τα Νέα έγινε δεκτή», έγραψε συγκεκριμένα η κυρία Ακρίτα. Την […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Έλενα Ακρίτα: Δεκτή η παραίτηση της μετά από δύο ημέρες

Η παραίτηση της Έλενας Ακρίτα έγινε δεκτή από την εφημερίδα που εργάζονταν. Τι αναφέρει η ίδια.Η Έλενα Ακρίτα ανακοίνωσε πως η παραίτηση της έγινε δεκτή μετά από δύο ημέρες. Συγκεκριμένα, η ίδια έκανε μια ανάρτηση στο Facebook και έγραψε το εξής: «Με καθυστέρηση δυο ημερών, η παραίτηση μου από τα Νεα έγινε δεκτή». Υπενθυμίζεται, πως η δημοσιογράφος έστειλε επιστολή παραίτησης στον διευθυντή της εφημερίδας μετά τη μη δημοσίευση του άρθρου της στο φύλλο του Σαββάτου. Η ίδια είχε καταγγείλει μέσω Facebook τα εξής: «Χτες το πρωί έστειλα επιστολή παραίτησης στον κ. Γιώργο Μαντέλα διευθυντή των Νέων. Ακόμα δεν έχει γίνει δεκτή, δεν έχει καν απαντηθεί. "Γείτονες" συνάδελφοι μού λεν πώς στην εφημ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)