Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Μάρμω γίνεται προσωρινή πρόεδρος

16:37 - 14/12/2020

Το νέο συμβούλιο του χωριού αποφασίζει να κηρύξει πόλεμο στα εγγόνια του Βαγγέλα, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», Η Μάρμω, με δόξα και τιμές, ανακηρύσσεται η νέα προσωρινή πρόεδρος του Πλατάνου στο νέο συμβούλιο του χωριού! Τα μέλη αποφασίζουν ομόφωνα να κηρύξουν πόλεμο στα εγγόνια του Βαγγέλα. Καταστρώνουν σατανικά σχέδια και κάνουν δύσκολη τη ζωή των Αθηναίων, ώστε να εγκαταλείψουν τον Πλάτανο και η κληρονομιά να μείνει στο χωριό. Ο Ηλίας ξεκινάει εμπάργκο στα εγγόνια προκαλώντας την οργή τους. Η Χρύσα επαναστατεί απέναντι στην Κική και εγκαταλείπει την οικογενειακή στέγη. Με ένα σακίδιο στην πλάτη, θα α

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά