Τα highlights του Αντετοκούνμπο κόντρα στους Μάβερικς (vid)

08:04 - 15/12/2020

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε «double double» κόντρα στους Μάβερικς αλλά δεν ήταν αρκετό για να αποφύγουν την ήττα οι Μπακς.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τα highlights του Αντετοκούνμπο κόντρα στους Μάβερικς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε «double double» κόντρα στους Μάβερικς αλλά δεν ήταν αρκετό για να αποφύγουν την ήττα οι Μπακς

Διαβάστε το στο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε «double double» κόντρα στους Μάβερικς αλλά δεν ήταν αρκετό για να αποφύγουν την ήττα οι Μπακς

Διαβάστε το στο tanea.gr

Διαβάστε το στο tovima

Ο Αντετοκούνμπο έμεινε στους Μπακς

Κάτοικος Μιλγουόκι και για τα επόμενα πέντε χρόνια θα παραμείνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος φρόντισε να δώσει τέλος στο σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του. «Αυτό είναι το σπίτι μου, αυτή είναι η πόλη μου. Είμαι ευλογημένος που έχω τη δυνατότητα να είμαι μέλος των Μιλγουόκι Μπακς και για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ας […] Το άρθρο Ο Αντετοκούνμπο έμεινε στους Μπακς εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Αντετοκούνμπο: Ανανέωσε με τους Μπακς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα... Το άρθρο Αντετοκούνμπο: Ανανέωσε με τους Μπακς εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Ο Αντετοκούνμπο ανανέωσε με τους Μιλγουόκι Μπακς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του και θα παραμείνει στους Μιλγουόκι Μπακς μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Στους Μιλγουόκι Μπακς θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι του 2026 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με τα «ελάφια», με την παρούσα συμφωνία να του αποφέρει 227.360.000 δολάρια. Αυτός είναι αριθμός-ρεκόρ για τα δεδομένα του ΝΒΑ, με τα δημοσιεύματα στις ΗΠΑ να την χαρακτηρίζουν «Eπέκταση Supermax» με τον MVP του 2019 και του 2020 να παραμένει στην ομάδα που τον έκανε draft και με την οποία συνεχίζει να γράφει ιστορία. Προφανώς, το γεγονός αυτό βάζει τέλος σε όλες τις φήμες που ήθελαν τον Γιάννη να συζητά με άλλες ομάδες και να

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)