Ο Βαρουφάκης κάνει …πλάκα: Ζητάει Εξεταστική για τη χρεοκοπία του 2010
07:43 - 16/12/2020
«Ναι» από τον Κυριάκο Βελόπουλο, τα άλλα κόμματα δείχνουν να τον αγνοούν.Όταν η ΝΔ ως αντιπολίτευση δεσμευόταν σε όλους τους τόνους πως θα συγκροτήσει Εξεταστική Επιτροπή για το τρίτο μνημόνιο, έχοντας στο στόχαστρο πρωτίστως τον Γιάνη Βαρουφάκη, ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 εμφανιζόταν σίγουρος ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.
«Τους προκαλώ να το κάνουν, αλλά δεν θα τολμήσουν», δήλωνε χαρακτηριστικά- και όντως η ΝΔ, ως κοινοβουλευτική πλειοψηφία, δεν προχώρησε στη δέσμευση που είχε αναλάβει για τη σύσταη της συγκεκριμένης Εξεταστικής Επιτροπής.
Τώρα, ο Γιάνης Βαρουφάκης, προτείνει τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής προκειμένου να διερευνήσει «τα αίτια και τις πράξεις» από τη μεταπολίτευση και μετά, πο
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr