Άλμπερτ Μπουρλά: Γιατί δεν έχει κάνει ακόμη το εμβόλιο της Pfizer κατά του κορωνοϊού
00:03 - 17/12/2020
Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά δήλωσε πως δεν έχει εμβολιαστεί ακόμη κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα που παρήγαγε η εταιρία του σε συνεργασία με την BioNTech, καθώς…
Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βόζεμπεργκ στα Παραπολιτικά 90,1: Η ΕΕ έχει καθυστερήσει την έγκριση του εμβολίου κατά του κοροναϊού
Διαβάστε το στο Και η ΟΝΝΕΔ ετοιμάζει καμπάνια για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού
Καμπάνια για τον εμβολιασμό του πληθυσμού κατά της πανδημίας του κορονοϊού δεν ετοιμάζει...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΌλιβερ Στόουν: Αποκάλυψε ότι έκανε το ρωσικό εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Αμερικανός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός, Όλιβερ Στόουν αποκάλυψε ότι έχει ήδη λάβει μία δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό. Ενώ υπάρχουν δύο τύποι εμβολίων στη Βόρεια Αμερική - ένα που παράγεται από την Pfizer, το άλλο από τη Moderna - ο σκηνοθέτης των ταινιών «Εξπρές του µεσονυχτίου», «Σηµαδεµένος», «Σαλβαδόρ» και «Platoon» δεν επέλεξε κανένα από αυτά.
«Έκανα εμβόλιο. Δεν ξέρω αν πρόκειται να δράσει, το έκανα πριν από λίγες μέρες. Έχω ακούσει καλά πράγματα για το ρωσικό εμβόλιο» είπε ο Όλιβερ Στόουν σε συνέντευξή του στο AP. «Πρέπει να κάνω μία δεύτερη δόση σε 45 ημέρες. Αλλά είμαι αισιόδοξος» πρόσθεσε.
Ο σκηνοθέτης, ο οποίος βρίσκεται στη Ρωσία για τα γυρίσματα ντοκιμαντέρ
Διαβάστε το στο topontiki.grΟ Όλιβερ Στόουν αποκάλυψε ότι έκανε το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού
Ο Όλιβερ Στόουν αποκάλυψε ότι έχει ήδη λάβει μία δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό. Ενώ υπάρχουν δύο τύποι εμβολίων στη Βόρεια Αμερική, ένα που παράγεται από την Pfizer και ένα από τη Moderna, ο σκηνοθέτης των ταινιών «JFK» και «Wall Street δεν επέλεξε κανένα από αυτά. «Έκανα εμβόλιο. Δεν ξέρω αν πρόκειται να δράσει, το έκανα πριν από λίγες μέρες. Έχω ακούσει καλά πράγματα για το ρωσικό εμβόλιο» είπε ο Όλιβερ Στόουν σε συνέντευξή του στο AP. «Πρέπει να κάνω μία δεύτερη δόση σε 45 ημέρες. Αλλά είμαι αισιόδοξος» πρόσθεσε. Ο σκηνοθέτης, ο οποίος βρίσκεται στη Ρωσία για τα γυρίσματα ντοκιμαντέρ έκανε το εμβόλιο Sputnik V που φέρει το όνομα του πρώτου τεχνητού δορυφόρου. Σύμφωνα με αναφορές το Sput
Διαβάστε το στο spoilersΟ Όλιβερ Στόουν αποκάλυψε ότι έκανε το ρωσικό εμβόλιο κατά του νέου κορονοϊού
Ο Αμερικανός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός, Όλιβερ Στόουν αποκάλυψε ότι έχει ήδη λάβει μία δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό. Ενώ υπάρχουν δύο τύποι εμβολίων στη Βόρεια Αμερική – ένα…
Διαβάστε το στο politik.grΟ Όλιβερ Στόουν αποκάλυψε ότι έκανε το ρωσικό εμβόλιο κατά του νέου κορονοϊού
Ο Αμερικανός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός, Όλιβερ Στόουν αποκάλυψε ότι έχει ήδη λάβει μία δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό.
Διαβάστε το στο analitis.grΟ Όλιβερ Στόουν έκανε το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού
Ο Αμερικανός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός, Όλιβερ Στόουν αποκάλυψε ότι έχει ήδη λάβει μία δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό. Ενώ υπάρχουν δύο τύποι εμβολίων στη Βόρεια Αμερική – ένα που παράγεται από την Pfizer, το άλλο από τη Moderna – ο σκηνοθέτης των ταινιών «JFK» και «Wall Street δεν επέλεξε κανένα από αυτά. «Έκανα εμβόλιο. Δεν ξέρω αν πρόκειται […]
Διαβάστε το στο dete.gr