Αντετοκούνμπο: «Ρώτησα τη μητέρα μου αν ήθελε να μετακομίσουμε και μου είπε όχι!»

00:57 - 17/12/2020

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανανέωσε με τους Μιλγουόκι Μπακς και μίλησε στους δημοσιογράφους για το συγκεκριμένο γεγονός Το άρθρο Αντετοκούνμπο: «Ρώτησα τη μητέρα μου αν ήθελε να μετακομίσουμε και μου είπε όχι!» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντετοκούνμπο για παραμονή του στους Μπακς: «Ρώτησα τη μάνα μου αν ήθελε να μετακομίσει και μου είπε όχι»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέγραψε στους Μπακς το supermax συμβόλαιο και στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε με μεγάλη δόση χιούμορ πως ρώτησε την μητέρα του αν ήθελε να μετακομίσει και του είπε όχι.

Διαβάστε το στο

«Ρώτησα τη μάνα μου αν ήθελε να μετακομίσει και μου είπε όχι»

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα υπογράψει supermax συμβόλαιο με τους Μπακς ύψους 228.2 εκατομμυρίων δολαρίων...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αντετοκούνμπο : «Ρώτησα τη μητέρα μου αν ήθελε να μετακομίσουμε και είπε όχι»

Ο Greek Freak μίλησε για την επιλογή του και τόνισε μεταξύ άλλων πως σημαντικό ρόλο στην απόφαση του έπαιξε η μητέρα του και η οικογένεια του.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sportime.gr

Όταν γατάκι βαρέθηκε να προσποιείται και έφαγε με τα… χέρια

Θερίζει τα νοικοκυριά η ακρίβεια: Άδειασαν τα ψυγεία σε 2 χρόνια – Τι αγοράζαμε με 25 ευρώ το 2022 και τι σήμερα

Της… ξέφυγε της Καινούργιου μια πικάντικη λεπτομέρεια για τη σχέση της!

Δεν θα αργήσει να παίξει ο Γιαζίτσι

Προγνωστικά στοιχήματος Χοσέ 11/10: Δυνατό τριήμερο με Εθνικές ομάδες!

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Ζάχος πυροβολεί τον Πέτρο – Ο Ρήγας φυλακή!