Ο Όλιβερ Στόουν έκανε το ρωσικό εμβόλιο – «Δεν ξέρω γιατί το αγνοεί η Δύση», video
12:22 - 17/12/2020
O Όλιβερ Στόουν έκανε το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού επειδή «είχε ακούσει καλά πράγματα γι’ αυτό», όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο 74χρονος σκηνοθέτης σε ρωσικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με την Daily Mail, η Ρωσία ξεκίνησε τη μαζική διανομή του Sputnik-V την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο, προς το παρόν δεν προβλέπεται εμβολιασμός για τα άτομα άνω των […]
Το άρθρο Ο Όλιβερ Στόουν έκανε το ρωσικό εμβόλιο – «Δεν ξέρω γιατί το αγνοεί η Δύση», video εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ολιβερ Στόουν : Aποκάλυψε ότι έκανε το ρωσικό εμβόλιο κατά του νέου κοροναϊού
Ο διάσημος αμερικανός σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν αποκάλυψε ότι έχει ήδη λάβει μία δόση του εμβολίου για τον κοροναϊό
Διαβάστε το στο tanea.grΟ Όλιβερ Στόουν δήλωσε ότι έκανε το ρωσικό εμβόλιο για τον κορωνοϊό
Ο σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι έκανε την πρώτη δόση του ρωσικού εμβολίου
Διαβάστε το στο lifo.grΟ Ολιβερ Στόουν έκανε το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V: Είναι στη Μόσχα για γυρίσματα
Ο Αμερικανός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός, Όλιβερ Στόουν αποκάλυψε ότι έχει
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΚορονοϊός: Ο Όλιβερ Στόουν έκανε το ρωσικό εμβόλιο - "Δεν καταλαβαίνω γιατί η Δύση το αγνοεί"
Ο Αμερικανός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός, Όλιβερ Στόουν αποκάλυψε ότι έχει ήδη λάβει μία δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό.
Διαβάστε το στο thetoc.grΟ Όλιβερ Στόουν έκανε το ρωσικό εμβόλιο για τον κορονοϊό
«Είναι πολύ καλό εμβόλιο» δήλωσε ο Αμερικανός σκηνοθέτης
Διαβάστε το στο news.grΟ Όλιβερ Στόουν προτίμησε το ρώσικο εμβόλιο: Έκανα το Sputnik V. Δεν καταλαβαίνω γιατί το αγνοεί η Δύση
O βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, Όλιβερ Στόουν, γνωστοποίησε πως έκανε το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού Sputnik V, επειδή «είχε ακούσει καλά πράγματα γι’ αυτό». Σύμφωνα με την Daily Mail, η Ρωσία ξεκίνησε τη μαζική διανομή του Sputnik V την περασμένη εβδομάδα, χωρίς όμως να επιτρέπει τη χρήση του σε άτομα κάτω των 60, μετά από προειδοποιήσεις ειδικών ότι το εμβόλιο μπορεί να έχει επιζήμιες επιπτώσεις στην υγεία τους. «Έκανα το εμβόλιο, ναι. Δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει, το έκανα πριν από λίγες μέρες. Έχω ακούσει καλά πράγματα για το ρωσικό εμβόλιο. Πρέπει να κάνω τη δεύτερη δόση σε 45 ημέρες περίπου. Πρέπει να επιστρέψω αλλά είμαι αισιόδοξος», είπε ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης. Μάλιστ
Διαβάστε το στο spoilers