Μητσοτάκης σε στελέχη DT και ΟΤΕ για το 5G: Βασική προτεραιότητά μου o ψηφιακός μετασχηματισμός της χώρας

15:23 - 17/12/2020

Συνάντηση εργασίας για τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 5G, με τη συμμετοχή ανώτατων στελεχών του Ομίλου Deutsche Telekom και του ΟΤΕ, είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης: Το 5G έγινε πράξη μέσα σε 12 μήνες - Βασική μου προτεραιότητα ο ψηφιακός μετασχηματισμός

Διαβάστε το στο

Μητσοτάκης σε Deutsche Telecom και ΟΤΕ για το 5G : Προτεραιότητα ο ψηφιακός μετασχηματισμός

Συνάντηση εργασίας για τα Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 5G είχε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης με ανώτατα στελέχη του Ομίλου Deutsche Telekom και του ΟΤΕ.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Μητσοτάκης: Βασική μου προτεραιότητα ο ψηφιακός μετασχηματισμός

«Το θέμα της σημερινής μας συνάντησης έχει περιεχόμενο ουσιαστικό, αλλά πιστεύω ότι έχει και μία πολύ μεγάλη συμβολική σημασία, γιατί…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μητσοτάκης σε Deutsche Telecom και ΟΤΕ για το 5G : Προτεραιότητα ο ψηφιακός μετασχηματισμός

Συνάντηση εργασίας για τα Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 5G είχε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης με ανώτατα στελέχη του Ομίλου Deutsche Telekom και του ΟΤΕ.

Διαβάστε το στο tovima

Μητσοτάκης για 5G: «Βασική μου προτεραιότητα ο ψηφιακός μετασχηματισμός της χώρας»

«Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της χώρας είναι μία από τις δύο βασικές προτεραιότητές μου. Το άρθρο Μητσοτάκης για 5G: «Βασική μου προτεραιότητα ο ψηφιακός μετασχηματισμός της χώρας» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Μητσοτάκης: Προτεραιότητα ο ψηφιακός μετασχηματισμός της χώρας

Μητσοτάκης: Προτεραιότητα ο ψηφιακός μετασχηματισμός της χώρας Thu, 17/12/2020 - 16:53

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Βασική προτεραιότητα Μητσοτάκη ο ψηφιακός μετασχηματισμός της χώρας

«Το θέμα της σημερινής μας συνάντησης έχει περιεχόμενο ουσιαστικό, αλλά πιστεύω ότι έχει και μία πολύ μεγάλη συμβολική σημασία, γιατί ενώ αποτελεί ένα βήμα στο ψηφιακό αύριο της χώρας, συμβαίνει την επομένη ακριβώς της ολοκλήρωσης δημοπράτησης των συχνοτήτων για τα δίκτυα πέμπτης γενιάς», ανέφερε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια συνάντησης εργασίας για τα […] The post Βασική προτεραιότητα Μητσοτάκη ο ψηφιακός μετασχηματισμός της χώρας appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Μητσοτάκης: Βασική προτεραιότητά μου ο ψηφιακός μετασχηματισμός της χώρας

«Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της χώρας είναι μία από τις δύο βασικές προτεραιότητές μου. Και μάλιστα ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τις φιλοδοξίες που έχουν τεθεί στο πλαίσιο του Ταμείου Ανάκαμψης» τόνισε ο…

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Μητσοτάκης: Βασική προτεραιότητά μου ο ψηφιακός μετασχηματισμός της χώρας

«Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της χώρας είναι μία από τις δύο βασικές προτεραιότητές μου. Και μάλιστα ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τις φιλοδοξίες που έχουν τεθεί στο πλαίσιο του Ταμείου Ανάκαμψης» τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη σημερινή του συνάντηση εργασίας για [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Κυρ. Μητσοτάκης: Βασική προτεραιότητά μου ο ψηφιακός μετασχηματισμός της χώρας

«Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της χώρας είναι μία από τις δύο βασικές προτεραιότητές μου. Και μάλιστα ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τις φιλοδοξίες που έχουν τεθεί στο πλαίσιο του Ταμείου Ανάκαμψης» τόνισε ο…

Διαβάστε το στο politik.gr

Κυρ. Μητσοτάκης: Βασική προτεραιότητά μου ο ψηφιακός μετασχηματισμός της χώρας

«Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της χώρας είναι μία από τις δύο βασικές προτεραιότητές μου.

Διαβάστε το στο analitis.gr

Μητσοτάκης για 5G: Βασική μου προτεραιότητα ο ψηφιακός μετασχηματισμός

Μητσοτάκης για 5G: «Το θέμα της σημερινής μας συνάντησης (5G) έχει περιεχόμενο ουσιαστικό, αλλά πιστεύω ότι έχει και μία πολύ μεγάλη συμβολική σημασία, γιατί ενώ αποτελεί ένα βήμα στο ψηφιακό αύριο της χώρας».

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Μητσοτάκης: Βασική μου προτεραιότητα ο ψηφιακός μετασχηματισμός

«Το θέμα της σημερινής μας συνάντησης έχει περιεχόμενο ουσιαστικό, αλλά πιστεύω ότι έχει και μία πολύ μεγάλη συμβολική σημασία, γιατί ενώ αποτελεί ένα βήμα στο ψηφιακό αύριο της χώρας, συμβαίνει την επομένη ακριβώς της ολοκλήρωσης δημοπράτησης των συχνοτήτων για τα δίκτυα πέμπτης γενιάς», ανέφερε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια συνάντησης εργασίας για τα […] The post Μητσοτάκης: Βασική μου προτεραιότητα ο ψηφιακός μετασχηματισμός appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Μητσοτάκης: "Βασική μου προτεραιότητα ο ψηφιακός μετασχηματισμός"

Μίλησε στο Μέγαρο Μαξίμου

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Μητσοτάκης για 5G: Βασική μου προτεραιότητα ο ψηφιακός μετασχηματισμός

Μητσοτάκης για 5G: «Το θέμα της σημερινής μας συνάντησης (5G) έχει περιεχόμενο ουσιαστικό, αλλά πιστεύω ότι έχει και μία πολύ μεγάλη συμβολική σημασία, γιατί ενώ αποτελεί ένα βήμα στο ψηφιακό αύριο της χώρας».

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mononews.gr

ΥΠΑ: Ιστορικά ρεκόρ στην επιβατική κίνηση σε πολλά από τα 24 κρατικά αεροδρόμια το 2025

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στις 5/1 η καταβολή των τόκων στους δικαιούχους του ομολογιακού δανείου

Santo Wines: Πώς το ελληνικό οινοποιείο μπήκε στο αποκλειστικό βιβλίο της Rolls-Royce για τα 100 χρόνια Phantom

Σαράντης: Ανοδικό περιθώριο για τον τίτλο και αυξανόμενο μέρισμα για τους μετόχους,  με τιμή στόχο τα €15,22 ανά μετοχή

Ένα μυθικό ον να μας φυλάει –Το γούρι της Πολίνας Έλλις για το 2026

Στην κυριότητα της MSC τα πέντε πλοία της Moby που πήρε σε πλειστηριασμό