Γιώργος Μαυρίδης – Σοκάρουν όσα λέει για τη μάχη του με τον κορονοϊό: “Κόντεψα να πεθάνω… Έχω πνευμονία και στους δύο πνεύμονες” (video)
01:31 - 18/12/2020
Καλεσμένος στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ “Tik Talk” βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Μαυρίδης.
To άρθρο Γιώργος Μαυρίδης – Σοκάρουν όσα λέει για τη μάχη του με τον κορονοϊό: “Κόντεψα να πεθάνω… Έχω πνευμονία και στους δύο πνεύμονες” (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Μαυρίδης για τη μάχη του με τον κορωνοϊό: Έχω πνευμονία και στους δύο πνεύμονες, αυτή η ασθένεια σε σκαλίζει
«Θα κάνω καιρό να το ξεπεράσω πλήρως αλλά τουλάχιστον έχω ξεμπερδέψει με τον κορωνοϊό. Ελπίζω να μη μου αφήσει κάποιο κουσούρι», λέει ο γνωστός tattoo artist
Διαβάστε το στο Συγκλονίζει ο Γιώργος Μαυρίδης για τη μάχη του με τον κορονοϊό: “Κόντεψα να πεθάνω… Έχω πνευμονία και στους δύο πνεύμονες”
Καλεσμένος στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ “Tik Talk” βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Μαυρίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής εξομολογήθηκε για πρώτη φορά τη δύσκολη μάχη που έδωσε ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Συγκλονίζει ο Γιώργος Μαυρίδης για τη μάχη του με τον κορονοϊό: “Κόντεψα να πεθάνω… Έχω πνευμονία και στους δύο πνεύμονες” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Γιώργος Μαυρίδης για τη μάχη του με τον Covid: «Έχω πνευμονία και στους δύο πνεύμονες»
Καλεσμένος στο «Tik Talk» ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος μίλησε για τη μάχη του με τον κορωνοϊό...
Διαβάστε το στο ZouglaΣοκάρει ο Μαυρίδης για τη μάχη με τον κορονοϊό: Κόντεψα να πεθάνω, έχω πνευμονία και στους δύο πνεύμονες
Ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιώργος Μαυρίδης για τη μάχη του με τον Covid: «Έχω πνευμονία και στους δύο πνεύμονες»
Καλεσμένος στο «Tik Talk» ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος μιλησε για τη μάχη του με τον κορωνοϊό, για τις δύο φορές που...
Διαβάστε το στο govastileto.grΟ Γιώργος Μαυρίδης για τη μάχη του με τον κορωνοϊό: Κόντεψα να πεθάνω...
"Δεν ξέρω πού κόλλησα, τηρούσα όλα τα μέτρα και δεν έβγαινα" λέει ο γνωστός Θεσσαλονικιός
Διαβάστε το στο thebest.grΟ Γιώργος Μαυρίδης συγκλονίζει για τη μάχη του με τον κορωνοϊό: «Κόντεψα να πεθάνω» [βίντεο]
Την πρώτη του συνέντευξη, μετά τη σκληρή του μάχη με τον κορωνοϊό, έδωσε ο Γιώργος Μαυρίδης στο «Tik Talk» του ALPHA και τον Αντώνη Σρόιτερ. «Έχω πνευμονία και στους δύο πνεύμονες, θα κάνω καιρό να το ξεπεράσω πλήρως αλλά τουλάχιστον έχω ξεμπερδέψει με τον κορωνοϊό. Ελπίζω να μη μου αφήσει...
The post Ο Γιώργος Μαυρίδης συγκλονίζει για τη μάχη του με τον κορωνοϊό: «Κόντεψα να πεθάνω» [βίντεο] appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΓιώργος Μαυρίδης: Η συγκλονιστική μάχη του με τον κορονοϊό – Τα συμπτώματα και η αγωνία
Μπορεί να είναι πλέον αρνητικός, ωστόσο, επιμένουν ακόμα κάποια συμπτώματα
Διαβάστε το στο mononews.grΣοκάρει ο Μαυρίδης για τη μάχη με τον κορονοϊό: Κόντεψα να πεθάνω, έχω πνευμονία και στους δύο πνεύμονες
Ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Tik Talk» και εξομολογήθηκε για πρώτη φορά τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό, τα βαριά συμπτώματα και τις άσχημες ημέρες της νοσηλείας του. Μετά από ενάμιση μήνα, ο παρουσιαστής παραδέχεται ότι έχει πνευμονία και στους δύο πνεύμονες και […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓιώργος Μαυρίδης για κορωνοϊό: "Έχω πνευμονία και στους δύο πνεύμονες, αυτή η ασθένεια σε σκαλίζει" (video)
Tι λέει ο γνωστός tattoo artist
Διαβάστε το στο patrasevents.gr