Άκης Πετρετζίκης: Συκοφαντικά τα δημοσιεύματα εναντίον μου
12:51 - 18/12/2020
Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση έντυπου υλικού μέσα από το οποίο αφήνεται να εννοηθεί η εμπλοκή του Άκη Πετρετζίκη σε…
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Άκης Πετρετζίκης ξεκαθαρίζει: «Συκοφαντικά και παραπλανητικά τα δημοσιεύματα εναντίον μου»
Διαβάστε την ανακοίνωση του σεφ
Διαβάστε το στο Ο Άκης Πετρετζίκης ξεκαθαρίζει: Συκοφαντικά και παραπλανητικά τα δημοσιεύματα εναντίον μου
Διαβάστε την ανακοίνωση του σεφ
Διαβάστε το στο Άκης Πετρετζίκης: «Ανυπόστατα και συκοφαντικά τα δημοσιεύματα εναντίον μου – Τα διαψεύδω και επιφυλλάσσομαι»
ΕΛΛAΔΑ
Για παράνομο κέρδος μέσω διαδικτύου στοχοποιήθηκε ο Άκης Πετρετζίκης μέσω έντυπων και διαδικτυακών δημοσιευμάτων και αναρτήσεων που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο γνωστός σεφ, με δελτίο τύπου που απέστειλε στα Μέσα, ξεκαθαρίζει πως ουδεμία σχέση έχει με τέτοιου είδους ενέργειες, ενώ επιφυλάσσεται "παντός νομίμου δικαιώματός του κατά παντός υπαιτίου".
«Με ιδιαίτερη έκπληξη έλαβα γνώση διάφορων, ανυπόστατων συκοφαντικών και ιδιαίτερα παραπλανητικών έντυπων και διαδικτυακών δημοσιευμάτων και αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία εμπλέκουν το όνομά μου κατά τρόπο ιδιαίτερα προσβλητικό και με συνδέουν με παράνομες ενέργειες, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο το παράν
Διαβάστε το στο topontiki.grΆκης Πετρετζίκης> Συκοφαντικά και ανυπόστατα όσα γράφονται εναντίον μου
Τι αναφέρει σε ανακοίνωση του
The post Άκης Πετρετζίκης> Συκοφαντικά και ανυπόστατα όσα γράφονται εναντίον μου appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
Διαβάστε το στο kourdistoportocali.comΆκης Πετρετζίκης: «Συκοφαντικά και παραπλανητικά δημοσιεύματα εμπλέκουν το όνομα μου με προσβλητικό τρόπο»
Ουδεμία σχέση με ενέργειες που έχουν ως στόχο το παράνομο κέρδος μέσω διαδικτύου δεν έχει ο Άκης Πετρετζίκης σύμφωνα με δελτίο τύπου που έστειλε στα Μέσα.
Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση έντυπου υλικού, μέσα από το οποίο αφήνεται να εννοηθεί η εμπλοκή του σεφ σε παράνομες ενέργειες μέσω των οποίων οι εμπνευστές τους ως στόχο έχουν να αποκομίσουν κέρδη μέσα από διαδικτυακές απάτες, ο γνωστός σεφ σπεύδει να δηλώσει πως δεν έχει καμία σχέση.
«Με ιδιαίτερη έκπληξη έλαβα γνώση διάφορων, ανυπόστατων συκοφαντικών και ιδιαίτερα παραπλανητικών έντυπων και διαδικτυακών δημοσιευμάτων και αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία εμπλέκουν το όνομά μου κατά τρόπο ιδιαίτερα προσβλητικό και με συνδέου
Διαβάστε το στο pronews.grΟ Άκης Πετρετζίκης ξεκαθαρίζει: «Συκοφαντικά και παραπλανητικά τα δημοσιεύματα εναντίον μου»
Ο Άκης Πετρετζίκης με δελτίο τύπου που απέστειλε στα Μέσα ξεκαθαρίζει πως δεν έχει ουδεμία σχέση με ενέργειες που έχουν ως στόχο το παράνομο κέρδος μέσω διαδικτύου. Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση έντυπου υλικού, μέσα από το οποίο αφήνεται να εννοηθεί η εμπλοκή του σεφ σε παράνομες ενέργειες μέσω των οποίων οι εμπνευστές τους ως […]
Διαβάστε το στο irafina.grΟ Άκης Πετρετζίκης ξεκαθαρίζει: «Συκοφαντικά και παραπλανητικά τα δημοσιεύματα εναντίον μου»
Ο Άκης Πετρετζίκης με δελτίο τύπου που απέστειλε στα Μέσα ξεκαθαρίζει πως δεν έχει ουδεμία σχέση με ενέργειες που έχουν ως στόχο το παράνομο κέρδος μέσω διαδικτύου. Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση έντυπου υλικού, μέσα από το οποίο αφήνεται να εννοηθεί η εμπλοκή του σεφ σε παράνομες ενέργειες μέσω των οποίων οι εμπνευστές τους ως …
Διαβάστε το στο agriniopress.grΆκης Πετρετζίκης: Συκοφαντικά τα δημοσιεύματα εναντίον μου
Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση έντυπου υλικού μέσα από το οποίο αφήνεται να εννοηθεί η εμπλοκή του Άκη Πετρετζίκη σε παράνομες ενέργειες μέσω των οποίων οι εμπνευστές τους ως στόχο τους έχουν να αποκομίσουν κέρδη μέσα από διαδικτυακές απάτες, ο γνωστός σεφ σπεύδει να δηλώσει πως δεν έχει καμία σχέση με όσα αυτά τα ανυπόστατα […]
The post Άκης Πετρετζίκης: Συκοφαντικά τα δημοσιεύματα εναντίον μου appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΆκης Πετρετζίκης: Ανυπόστατα, συκοφαντικά και παραπλανητικά τα δημοσιεύματα εναντίον μου
Την απάντησή του έδωσε ο Άκης Πετρετζίκης λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση έντυπου υλικού το οποίο εμπλέκει το όνομά του σε σύστημα παράνομων ενεργειών μέσω διαδικτύου και αναπαράχθηκε από ιστοσελίδες και έντυπα. Ο σεφ μέσα από την ανακοίνωσή του δηλώνει πως ουδεμία σχέση με τα «ανυπόστατα, συκοφαντικά και ιδιαίτερα παραπλανητικά», όπως τα χαρακτήρισε, δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα, […]
Διαβάστε το στο larisanew.gr