Γιάννης Καλλιάνος – Χάρις Δαμιανού: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί!
08:57 - 19/12/2020
Ο Γιάννης Καλλιάνος και η αγαπημένη του, Χάρις Δαμιανού πλέουν σε πελάγη ευτυχίας για ακόμα, καθώς
To άρθρο Γιάννης Καλλιάνος – Χάρις Δαμιανού: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Καλλιάνος – Χάρις Δαμιανού: Θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά!
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιάννης Καλλιάνος και η Χάρις Δαμιανού, καθώς σε λίγο καιρό θα υποδεχτούν το πρώτο τους παιδάκι.
Λίγο καιρό μετά τον αρραβώνα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΠασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz περιμένει το πρώτο του παιδί
Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε εν μέσω πανδημίας και λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας του γάμου του, ήρθε και η χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης.
Οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας
Διαβάστε την συνέχεια στο lifenewscy (πατώντας εδώ)
Διαβάστε το στο Γιάννης Καλλιάνος-Χάρις Δαμιανού: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί – «Το μωρό “συνελήφθη” από την πρώτη κιόλας προσπάθεια»
Στα σύννεφα βρίσκονται ο Γιάννης Καλλιάνος και η αγαπημένη του, Χάρις Δαμιανού καθώς θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Λίγο καιρό μετά τον αρραβώνα τους, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Τομέα Αθηνών και μετεωρολόγος του Mega, δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους που η οικογένειά τους θα μεγαλώσει!
The post Γιάννης Καλλιάνος-Χάρις Δαμιανού: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί – «Το μωρό “συνελήφθη” από την πρώτη κιόλας προσπάθεια» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιάννης Καλλιάνος - Χάρις Δαμιανού: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί
ΕΛΛAΔΑ
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιάννης Καλλιάνος και η σύντροφός του, Χάρις Δαμιανού, που περιμένουν το πρώτο τους παιδί λίγο καιρό μετά τον αρραβώνα τους.
Μιλώντας στο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά», η Χάρις Δαμανιού δήλωσε: «Νιώθω υπέροχα. Είναι ευλογία από τον Θεό. Αισθανόμαστε ευλογημένοι», δηλώνει στο Secret της εφημερίδας Παραπολιστικά και τη Σάσα Σταμάτη η Χάρις Δαμιανού και προσθέτει: «Θέλω να σου αποκαλύψω ότι ήταν η πρώτη φορά που είπαμε ότι θα κάνουμε παιδάκι και έμεινα έγκυος αμέσως. Επειδή το δικό μας μωρό ήρθε αμέσως, θέλω να σου πω ότι και εγώ και ο Γιάννης συμπάσχουμε με τα ζευγάρια που κάνουν πολλές προσπάθειες, ταλαιπωρούνται με την αγωνία τους και νιώθουν διπλά ευλο
Διαβάστε το στο topontiki.gr