Big Brother: Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη, μετά τη νίκη της (video)

11:21 - 19/12/2020

Η μεγάλη νικήτρια του Big Brother της νέας εποχής αναδείχτηκε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Η 36χρονη To άρθρο Big Brother: Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη, μετά τη νίκη της (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Big Brother: Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη, μετά τη νίκη της (vid)

Η μεγάλη νικήτρια του Big Brother της νέας εποχής αναδείχτηκε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη. The post Big Brother: Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη, μετά τη νίκη της (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Big Brother: Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας Μαρίας μετά τη νίκη – Δεν πρόδωσα τις αξίες μου

19 Δεκεμβρίου, 2020 Τι είπε και για τους συμπαίκτες της Στην κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» μίλησε χθες μετά το νίκη της στο Big Brother η Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Η εκρηκτική παίκτρια ήταν η μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι και μιλώντας για την εμπειρία που έζησε τους τελευταίους μήνες αποκάλυψε πως μέσα στο σπίτι «αγάπησε όλα τα παιδιά». «Ευχαριστώ πάρα πολύ όλον τον κόσμο. Νιώθω ευλογημένη. Ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Είμαι σε σοκ. Είμαι εδώ γιατί ο Θεός σας έβαλε στο μυαλουδάκι σας να καταλάβετε ότι είμαι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη από την Κρήτη και είμαι ψυχάρα και το λέω και με πράξεις και είναι αληθινό», είπε η Άννα Μαρία στους δημοσιογράφους. Και συνέχισε: «Θέλω να βοηθήσω πολύ κόσμο. Έχω αγωνιστεί

Διαβάστε το στο spoilers

Big Brother – Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Είμαι σε κατάσταση σοκ» (vid)

Απόλυτα χαρούμενη και αρκετά μπερδεμένη ήταν η Άννα-Μαρία Ψυχαράκη μετά τη νίκη της στο Big Brother! Το άρθρο Big Brother – Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Είμαι σε κατάσταση σοκ» (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της