H απάντηση του Δ.Παπανώτα στην Κ.Καινούργιου και στο Ν.Μουτσινά

16:03 - 19/12/2020

Μία νέα κόντρα φαίνεται να δημιουργείται στην ελληνική τηλεόραση, με τον Δημήτρη Παπανώτα να έρχεται σε αντιπαράθεση με την Κατερίνα Καινούργιου. Ο γνωστός δημοσιογράφος βγήκε στον αέρα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και μίλησε για την αντιπαράθεσή του με τους δύο συναδέλφους του. «Είχα ανταλλαγή μηνυμάτων με την Κατερίνα, μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Όπως είδες, είπε τη λέξη bullying. Και ίσως δεν κατάλαβε τον παραλληλισμό που έκανα. Της εξήγησα βέβαια και νομίζω ότι οι εξηγήσεις μου έγιναν αντιληπτές και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εγώ την αγαπάω, είναι όμορφη κι έχει πάρα πολλά για να στεναχωριέται για ένα ρ. Είναι πανέμορφη, έχει βρει την ευτυχία… Νομίζω ότι είναι κακό να δίνουμε στα παιδιά τ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις