Ν.Κεραμέως: Αυτοί είναι οι δικαιούχοι των voucher ύψους 200 ευρώ για τα tablet - laptop
11:42 - 20/12/2020
Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, μίλησε μεταξύ άλλων και για τα voucher των 200 ευρώ για την αγορά υπολογιστή ή tablet.
Η κ.Κεραμέως, υπογράμμισε την προσπάθεια πέντε συναρμόδιων υπουργείων για τα voucher 200 ευρώ που θα δοθούν σε 560.000 μαθητές, φοιτητές και σπουδαστές από 4-24 ετών και θα αφορούν σε αγορά υπολογιστή ή tablet για την τηλεκπαίδευση.
Όπως είπε, πρόκειται για ποσό 112 εκατ. ευρώ, που θα διατεθεί με στόχο «να χτίσουμε πάνω στο κεκτημένο της τηλεκπαίδευσης και το τεράστιο ψηφιακό άλμα που έγινε».
Το επόμενο διάστημα θα δοθούν αναλυτικές οδηγίες για το πώς ακριβώς θα λειτουργήσει η σχετική πλατφόρμα και πώς οι επωφελούμενοι θα προμηθε
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr