Α. Φλαμπουράρης: «Καμία σχέση δεν είχα, ούτε έχω με την υπόθεση της Folie Folie»

19:03 - 21/12/2020

Για «νέα τρομακτικά ψεύδη» σχετικά με την υπόθεση Folie Folie κάνει λόγο ο βουλευτής Επικρατείας, συντονιστής ΕΠΕΚΕ και υπεύθυνος Χρηματοπιστωτικού Τομέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέκος Φλαμπουράρης.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φλαμπουράρης: Καμία σχέση δεν είχα, ούτε έχω με την υπόθεση της Folli Follie

Για «νέα τρομακτικά ψεύδη» σχετικά με την υπόθεση Folli Follie κάνει λόγο ο βουλευτής Επικρατείας, συντονιστής ΕΠΕΚΕ και υπεύθυνος Χρηματοπιστωτικού Τομέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέκος Φλαμπουράρης. «Με νέα τρομακτικά ψεύδη προσπαθούν να πλήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και εμένα προσωπικά. Αυτό που υπεύθυνα δηλώνω είναι ότι καμία σχέση δεν είχα, ούτε έχω με την υπόθεση της Folli Follie», σημειώνει σε δήλωσή του. «Δεν γνωρίζω κανένα από τα πρόσωπα της επιχείρησης και καμία επικοινωνία δεν είχα με κανέναν εξ αυτών, ούτε καν εκ του θεσμικού μου ρόλου ως υπουργού Επικρατείας», συνεχίζει και τονίζει: «Η λάσπη που προσπαθούν να μου ρίξουν θα γυρίσει πίσω σε όλους όσους το επιδιώκουν.

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Folli Follie-Φλαμπουράρης: "Καμία σχέση δεν είχα, ούτε έχω με την υπόθεση" - Ανακοίνωσε αγωγές

Για "νέα τρομακτικά ψεύδη" σχετικά με την υπόθεση Folli Follie κάνει λόγο ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Φλαμπουράρης.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Φλαμπουράρης: «Καμία σχέση δεν είχα, ούτε έχω με την υπόθεση της Folie Folie»

Για «νέα τρομακτικά ψεύδη» σχετικά με την υπόθεση Folie Folie κάνει λόγο ο βουλευτής Επικρατείας, συντονιστής ΕΠΕΚΕ και υπεύθυνος Χρηματοπιστωτικού Τομέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέκος Φλαμπουράρης. «Με νέα τρομακτικά ψεύδη προσπαθούν να πλήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και εμένα προσωπικά. Αυτό που υπεύθυνα δηλώνω είναι ότι καμία σχέση δεν είχα, ούτε έχω με […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Α. Φλαμπουράρης: «Καμία σχέση δεν είχα, ούτε έχω με την υπόθεση της Folie Folie»

Για «νέα τρομακτικά ψεύδη» σχετικά με την υπόθεση Folie Folie κάνει λόγο ο βουλευτής Επικρατείας, συντονιστής ΕΠΕΚΕ και υπεύθυνος Χρηματοπιστωτικού Τομέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέκος Φλαμπουράρης. «Με νέα τρομακτικά…

Διαβάστε το στο politik.gr

Α. Χαρίτσης: «Ουδεμία σχέση είχα ή έχω με την εν λόγω εταιρεία»

"Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδεμία σχέση είχα ή έχω με την εν λόγω εταιρεία και ουδέποτε είχα επαφή με τους διοικούντες ή εργαζόμενους σε αυτήν", τονίζει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής και τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης σχετικά με δημοσιεύματα που, όπως σημειώνει, "αναφέρονται στο όνομά μου ως δήθεν «εμπλεκόμενου» στην υπόθεση της εταιρείας FOLLI - FOLLIE".

Διαβάστε το στο analitis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Πώς ξεπικρίζουμε και συντηρούμε τις επιτραπέζιες ελιές

Αγρότες: Ο χάρτης των μπλόκων σε όλη την Ελλάδα- Ανοιχτά τα διόδια, αποκλεισμός των Τεμπών για φορτηγά τη Δευτέρα

Ουκρανία: Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επιθυμεί τη συνέχεια των συζητήσεων με τους Ευρωπαίους για τον τερματισμό του πολέμου

Γιώργος Νινιός: Εάν σε μια δουλειά υπάρξουν προσβλητικές συμπεριφορές, το κόβω

Χειλάκης: Συνάδελφος έστειλε μήνυμα, «μην τον πάρεις είναι φίλος του Λιγνάδη»

Τζόκερ: Τα αποτελέσματα της κλήρωσης