Στο φως» νέα στοιχεία για τη δολοφονία του επιχειρηματία στην Καβάλα - «Τον χτύπησε ο γιος μου!»
10:27 - 22/12/2020
Ανατριχίλα προκαλεί η μητέρα του συλληφθέντα ο οποίος κατηγορείται πως σκότωσε με γεωργικό εργαλείο τον επιχειρηματία Γιωργο Γρηγοριαδη και τον πέταξε αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το χωριό Οφρύνιο της Καβάλας.
«Είχαν από παλιά προσωπικές διάφορες. Απέναντι από το σπίτι που ανακαίνισε το θύμα ο γιος μου τον χτύπησε. Μου είπε ότι τον φόρτωσε στο αμάξι για να τον πάει στο νοσοκομείο. Ήταν μαλωμένοι από παλιά. Εκείνη τη μέρα τσακώθηκαν».
Στο «φως» έρχονται στοιχεία από την κατάθεση της γυναίκας η οποία συνελήφθη ως συνεργός του γιου της, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του τον επιχειρηματία Γιώργο Γρηγοριάδη, ο οποίος αγνοούταν εδώ και μιάμιση εβδομάδα.
«Κλειδί» στην υπόθεση
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μητέρα και γιος κρατούνται για τη δολοφονία του επιχειρηματία από την Καβάλα
Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση δολοφονίας του επιχειρηματία, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε αρδευτικό...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣτον εισαγγελέα ο 47χρονος για τη δολοφονία του επιχειρηματία (βίντεο)
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 47χρονος που χτύπησε και σκότωσε τον Γιώργο Γεωργιάδη το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής και πέταξε το πτώμα του θύματος σε αρδευτικό κανάλι των Σερρών. Ύστερα από 10 ημέρες οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών κατάφεραν να εξιχνιάσουν τη μυστηριώδη υπόθεση και να φτάσουν στη σύλληψη του 47χρονου, ο οποίος έμενε στην […]
Διαβάστε το στο irafina.gr