Μπερλουσκόνι: «Δώστε πίσω τη Μίλαν»
00:23 - 14/10/2019
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι απάντησε στα υπονοούμενα για την οικονομική κατάσταση που παρέδωσε τη Μίλαν στους επόμενους ιδιοκτήτες και πρότεινε μία ριζοσπαστική λύση!
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπερλουσκόνι: «Δώστε μου πίσω τη Μίλαν!»
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ρωτήθηκε πως θα γίνει η Μίλαν και πάλι μεγάλη, με τον ίδιο να απαντάει χρησιμοποιώντας τον εαυτό του.
Διαβάστε το στο Μπερλουσκόνι: Δώστε μου πίσω τη Μίλαν
Επί των ημερών του η Μίλαν υπήρξε στην κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού χάρτη...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜπερλουσκόνι: Ξαναδώστε μου την Μίλαν να την κάνω μεγάλη
Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μίλαν, Ιβάν Γκαζίδης σε δηλώσεις του τόνισε πως η τρέχουσα διοίληση έσωσε το κλαμπ από πτώχευση και υποβιβασμό στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, αφήνοντας αιχμές κατά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Διαβάστε το στο real.grΟ Μπερλουσκόνι θέλει πίσω τη Μίλαν
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι φέρεται να είναι έντονα προβληματισμένος με την εφετινή αγωνιστική εικόνα της Μίλαν και δε δίστασε να τονίσει δημόσια πως η ιταλική ομάδα θα πρέπει να επιστρέψει στην κατοχή του. Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας υπογράμμισε πως μόνο αν οι “ροσονέρι” επιστρέψουν στην οικογένεια Μπερλουσκόνι θα μπορέσουν να επιστρέψουν και στον δρόμο των επιτυχιών. Παράλληλα, ο Μπερλουσκόνι απάντησε και στον Ιβάν Γκαζίδη, ο οποίος κατηγόρησε τον Μπερλουσκόνι, πως άφησε χρέη μετά την αποχώρησή του από την ομάδα το 2011.
Χαρακτηριστικά, ο πρώην ισχυρός άνδρας της ιταλικής ομάδας δήλωσε: “Αυτές είναι εκφράσεις από κάποιον που πηγαίνει στην τουαλέτα και κλείνει πρώτα την πόρτα. Για το πως
Διαβάστε το στο novasports.grΜπερλουσκόνι: «Ξαναδώστε μου την Μίλαν να την κάνω μεγάλη»
Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μίλαν, Ιβάν Γκαζίδης σε δηλώσεις του τόνισε πως η εταιρεία που διαχειρίζεται τις τύχες της ομάδας (Elliott Management) έσωσε το κλαμπ από πτώχευση και υποβιβασμό στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα αφήνοντας αιχμές κατά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.Από την πλευρά του, ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και επί σειρά ετών αφεντικό των «ροσονέρι» όχι απλά δεν το άφησε αναπάντητο, αλλά υποστήριξε πως η Μίλαν θα μπορούσε να μεγαλουργήσει ξανά αν επέστρεφε στα δικά του χέρια.
«Αυτά τα πράγματα μπορεί να τα πει κάποιος μόνο αν είναι στην τουαλέτα και πρώτα κλείσει την πόρτα. Όσο για το πώς μπορεί να γίνει η Μίλαν ξανά μεγάλη, όπως στο παρελθόν, είναι απλό αλλά και δύσκολο να συμβεί: ξα
Διαβάστε το στο filathlos.grΜίλαν – Μπερλουσκόνι: «Δώστε μου πίσω την ομάδα.»
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι ο πιο επιτυχημένος πρόεδρος στην ιστορία της Μίλαν και παρά τον… ξεπεσμό του τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει να απασχολεί το ρεπορτάζ της, ειδικά με δηλώσει όπως αυτή που έκανε πρόσφατα, ζητώντας πίσω την ομάδα. Η Μίλαν έχει χάσει την αίγλη του παρελθόντος με συνεχόμενες άσχημε σεζόν στην Ιταλία και φέτος άλλαξε έναν ακόμη προπονητή, με τον Πιόλι να παίρνει τη θέση του Τζιανπάολο. Κατά την παρουσίαση του νέου τεχνικού, ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Ιβάν Γκαζίδης, άφησε… αιχμές για χρέη από την εποχή τ
The post Μίλαν – Μπερλουσκόνι: «Δώστε μου πίσω την ομάδα.» appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr