Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αδειάζει την παραγωγή του Big Brother

11:39 - 22/12/2020

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Πάμε Δανάη, μίλησε έξω από τα δόντια για το Big […] The post Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αδειάζει την παραγωγή του Big Brother appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατακεραυνώνει την παραγωγή του Big Brother: Να μην ανοίξω το στόμα μου

«Οι παίκτες χειραγωγούσαν με τον τρόπο τους την παραγωγή και η παραγωγή κατά κάποιο τρόπο το αποτέλεσμα», λέει ο παρουσιαστής

Διαβάστε το στο

Ανδρέας Μικρούτσικος : Το δυνατό «καρφί» για την παραγωγή του Big Brother

Ο παρουσιαστής, Ανδρέας Μικρούτσικος, μίλησε στο Πάμε Δανάη! για την εμφάνισή του Σαββάτου στο “Just the 2 of us”, αλλά και για το Big Brother και δεν δίστασε να μιλήσει έξω από τα δόντια για την παραγωγή του ριάλιτι.

Διαβάστε το στο

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αδειάζει την παραγωγή του “Big Brother” – «Μη με αναγκάζεις να ανοίξω το στόμα μου!»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε τηλεφωνικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά το τέλος του Big Brother και λίγες ημέρες μετά την εμφάνισή του στο J2US.

Διαβάστε το στο thebest.gr

«Βόμβες» από τον Ανδρέα Μικρούτσικο για την παραγωγή του Big Brother

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Πάμε Δανάη, μίλησε έξω από τα δόντια για το Big Brother και καταλόγισε στην παραγωγή μια σειρά από λάθη που δεν επέτρεψαν στο reality να κρατήσει τα ψηλά νούμερα τηλεθέασης με τα οποία ξεκίνησε. Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε τα εξής: «Οι... The post «Βόμβες» από τον Ανδρέα Μικρούτσικο για την παραγωγή του Big Brother appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

«Μη με αναγκάζεις να ανοίξω το στόμα μου!» – Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «αδειάζει» την παραγωγή του Big Brother

«Είναι ένα πράγμα που αυτολογοκρίθηκε, αυτοφρεναρίστηκε»... The post «Μη με αναγκάζεις να ανοίξω το στόμα μου!» – Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «αδειάζει» την παραγωγή του Big Brother appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δεν «μασάει» ο Ανδρέας Μικρούτσικος! Έδωσε «στεγνά» την παραγωγή του Big Brother!

Αποκαλυπτικός ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλώντας στο «Πάμε Δανάη» για το Big Brother και «έδωσε στεγνά» στην παραγωγή! «Οι παίκτες χειραγωγούσαν με τον τρόπο τους την παραγωγή και η παραγωγή κατά κάποιο τρόπο το αποτέλεσμα. Μου έλεγαν «μην τον πειράξεις αυτόν γιατί είναι έτοιμος να φύγει». Κάποιοι ήταν στο απυρόβλητο και κάποιοι στη σκιά» αποκάλυψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Μη […] The post Δεν «μασάει» ο Ανδρέας Μικρούτσικος! Έδωσε «στεγνά» την παραγωγή του Big Brother! appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Κατακεραυνώνει" την παραγωγή του Big Brother

Το παρασκήνιο πίσω από τις κάμερες

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αδειάζει την παραγωγή του Big Brother (video)

"Μη με αναγκάζεις να ανοίξω το στόμα μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο