Πλακιωτάκης: «Έζησα τη μοναξιά της ασθενείας - Αισθάνθηκα την ανησυχία»

15:39 - 22/12/2020

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Ο υπουργός Ναυτιλίας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο - Οι πρώτες δηλώσεις του.

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει ο Πλακιωτάκης: Έζησα τη μοναξιά της ασθένειας, πάλεψα με τον φονικό αόρατο εχθρό

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της υγείας του Γιάννη Πλακιωτάκη, ο οποίος νοσηλεύτηκε επί σειρά ημερών στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού χτυπημένος από την Covid-19 με υψηλό πυρετό και προβλήματα στο αναπνευστικό.   Ο υπουργός Ναυτιλίας, είχε βρεθεί, στο τέλος Νοεμβρίου, θετικός στον κορονοϊό κι από τις 28 Νοεμβρίου νοσηλευόταν στο αθηναϊκό νοσοκομείο αναφοράς.     Λίγο μετά τo εξιτήριο που έλαβε ο κ. Πλακιωτάκης ανέφερε: «Με τη βοήθεια του Θεού και των γιατρών μου, βρίσκομαι πλέον στο σπίτι μου και επιστρέφω στα καθήκοντα μου. Είμαι ευγνώμων στην καθηγήτρια Αναστασία Κοτανίδου, μία εξαιρετική ιατρό αλλά και έναν υπέροχο άνθρωπο, την ομάδα των συνεργατών της, τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητή

Διαβάστε το στο spoilers

Πλακιωτάκης: «Έζησα τη μοναξιά της ασθενείας – Αισθάνθηκα την ανησυχία»

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Ο υπουργός Ναυτιλίας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – Οι πρώτες δηλώσεις του. Μετά από 25 ημέρες στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ο Γιάννης Πλακιωτάκης βγαίνει νικητής από την περιπέτεια με την υγεία του. Ο κ. Πλακιωτάκης είχε βρεθεί, στο τέλος Νοεμβρίου, θετικός στον Covid – 19. Στη συνέχεια μπήκε στον Ευαγγελισμό στις […] The post Πλακιωτάκης: «Έζησα τη μοναξιά της ασθενείας – Αισθάνθηκα την ανησυχία» appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες