Σοφία Μπεκατώρου: «Βίωσα σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση από παράγοντα στα 21 μου»
15:45 - 22/12/2020
Η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου παραχώρησε συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι του Marie Claire στο youtube, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για […]
The post Σοφία Μπεκατώρου: «Βίωσα σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση από παράγοντα στα 21 μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοκάρει η Σοφία Μπεκατώρου: Βίωσα σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση από παράγοντα στα 21 μου
Η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου παραχώρησε συνέντευξη στην Εβίτα Τσιλοχρήστου και το διαδικτυακό κανάλι του Marie Claire στο youtube, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί στο παρελθόν από παράγοντα του ελληνική αθλητισμού. «Δυστυχώς εγώ βίωσα σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση από παράγοντα σε ηλικία 21 ετών....
The post Σοκάρει η Σοφία Μπεκατώρου: Βίωσα σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση από παράγοντα στα 21 μου appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣοφία Μπεκατώρου: «Βίωσα σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση από παράγοντα στα 21 μου»
Όσα είπε η ολυμπιονίκης, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση...
The post Σοφία Μπεκατώρου: «Βίωσα σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση από παράγοντα στα 21 μου» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr