Μαιευτική Κλινική Κιλκίς: Έντυσαν τα νεογέννητα Αϊ Βασίληδες

15:01 - 23/12/2020

Μαιευτική Κλινική Κιλκίς: Έντυσαν τα νεογέννητα Αϊ Βασίληδες Μια ευχάριστη νότα στις δύσκολες στιγμές που ζούμε μας προσφέρει η Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς. Ηχηρό μήνυμα ότι η ζωή θα συνεχιστεί και μετά την πανδημία, οι όμορφες στιγμές θα ξαναγίνουν καθημερινότητα. Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά!!! Δείτε την φωτογραφία: Πηγή: maxitis.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αξιολάτρευτη εικόνα από Μαιευτική Κλινική στο Κιλκίς-Έντυσαν νεογέννητα βρέφη αγιοβασιλάκια (photo)

Tο προσωπικό της Μαιευτικής Κλινικής του νοσοκομείου Κιλκίς έντυσε νεογέννητα αγιοβασιλάκια, στέλνοντας με τον πιο χαριτωμένο τρόπο το δικό του μήνυμα για το νέο έτος. Μαζί με τις νέες μητέρες, το προσωπικό της Μαιευτικής Κλινικής του νοσοκομείου Κιλκίς έντυσε τέσσερα βρέφη με ρούχα του Άγιου Βασίλη,επιθυμώντας να στείλουν μήνυμα ζωής και αισιοδοξίας εν μέσω πανδημίας. […]

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή