Κορωνοϊός: Στις 30 Δεκεμβρίου θα κάνει το εμβόλιο ο Δημήτρης Κουτσούμπας - «Αναγκαιότητα ο μαζικός εμβολιασμός»
18:28 - 23/12/2020
Πολιτική
Στις 30 Δεκεμβρίου ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε ο Περισσός.
Ο ίδιος ο Δ. Κουτσούμπας, σε σχετική δήλωσή του υπογράμμισε ότι «με το προσωπικό παράδειγμα, θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα της αναγκαιότητας του μαζικού εμβολιασμού.
Το σημαντικότερο, όμως, αυτή τη στιγμή είναι το μήνυμα της θωράκισης του δημόσιου συστήματος υγείας και της λήψης των αναγκαίων μέτρων προστασίας, μήνυμα το οποίο η κυβέρνηση συστηματικά και συνειδητά αγνοεί.
Ο εμβολιασμός θα είναι μια μακρόχρονη διαδικασία, εξαιτίας και του μικρού αριθμού των δόσεων. Αν, συνεπώς, δεν ληφθούν τα αναγκαία μέτρα και η πανδημία δεν αντιμετωπίζεται και η σωστή προε
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στις 30 Δεκεμβρίου θα κάνει το εμβόλιο ο Δημήτρης Κουτσούμπας
Διαβάστε το στο