Φοβερή δήλωση από Μιχαΐλοβιτς: «Πως ήταν το 2020; Είμαι ζωντανός κι αυτό είναι αρκετό»

12:19 - 24/12/2020

Φοβερή δήλωση από Μιχαΐλοβιτς: «Πως ήταν το 2020; Είμαι ζωντανός κι αυτό είναι αρκετό» 24/12/2020 Βγήκε νικητής στη μάχη που έδωσε με τη λευχαιμία, νίκησε και τον κορονοϊό και κάνοντας τον απολογισμό του για το 2020 ο Σϊνισα Μιχαΐλοβιτς μέσω δηλώσεών του τόνισε ότι είναι ζωντανός και αυτό του είναι αρκετό. «Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο από τη χρονιά αυτή, είμαι ζωντανός. Επομένως, σε προσωπικό επίπεδο δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο» ήταν αρχικά τα λόγια του τεχνικού της Μπολόνια.  Την ίδια στιγμή, όσον αφορά την ομάδα του, που αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Αταλάντα αν και βρέθηκε με 2-0 πίσω στο σκορ, ο Σέρβος τεχνικός τόνισε:

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: Πώς ήταν το 2020; Είμαι ζωντανός κι αυτό είναι αρκετό

Βγήκε νικητής στη μάχη που έδωσε με τη λευχαιμία, νίκησε και τον κορονοϊό και κάνοντας τον απολογισμό του για το 2020 ο Σϊνισα Μιχαΐλοβιτς μέσω δηλώσεών του τόνισε ότι είναι ζωντανός και αυτό του είναι αρκετό.

Διαβάστε το στο real.gr

Μιχαΐλοβιτς για το 2020 : «Είμαι ζωντανός κι αυτό είναι αρκετό»

Η υγεία είναι πάνω από όλα και αυτό επιβεβαίωσε ο Σϊνισα Μιχαΐλοβιτς στον απολογισμό που έκανε για το 2020...

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)