«Εορδαία τέλος» – Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε στην Πτολεμαΐδα, με μηνύματα που προβληματίζουν, ο σύλλογος για την απολιγνιτοποίηση και αποκατάσταση του περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας
15:39 - 24/12/2020
Ένα διαφορετικό δέντρο στόλισε ο σύλλογος για την απολιγνιτοποίηση και αποκατάσταση του περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας στην πλατεία της Πτολεμαΐδας. Στα κλαδιά του δέντρου αντί για χριστουγεννιάτικες μπάλες υπήρχαν οι λέξεις Ανεργία- φτώχεια- περιβαλλοντική καταστροφή, ερήμωση, απολιγνιτοποίηση και χάος ενώ στην κορυφή αντί για αστέρι υπήρχε η φράση ΕΟΡΔΑΙΑ ΤΕΛΟΣ.
The post «Εορδαία τέλος» – Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε στην Πτολεμαΐδα, με μηνύματα που προβληματίζουν, ο σύλλογος για την απολιγνιτοποίηση και αποκατάσταση του περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας appeared first on e-ptolemeos.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr